GOSH Natural Touch Foundation 32 Pearl.

Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik geen foundation fan en draag dit zelf dan ook eigenlijk nooit (afgezien van tijdens bepaalde studioshoots waarbij ik met andere MUA’s werk), maar deze foundation staat zeker in mijn top 3!


Ik kocht deze foundation voor maar €5,00 tijdens een bepaalde kortingsactie bij Kruidvat (wat alweer een hele tijd geleden is) en heb deze dus ook al een tijdje uitgeprobeerd. Ik heb zelf de kleur 32 pearl en deze matcht mijn huid perfect, zelfs als deze al wat gebruind is door de zon. De foundation bevat spf 8 en heeft een aparte maar niet storende geur.

De foundation blend erg fijn in mijn huid en ziet er ook erg natuurlijk en fris uit. De dekkendheid is okay, ik zou wel als je bijvoorbeeld wat last hebt van vlekjes of puistjes, een goede concealer onder de foundation gebruiken want echt duidelijke pigmentvlekken e.d. zal deze foundation niet 100% bedekken. De foundation is makkelijk aan te brengen met een simpele foundation kwast, maar gewoon met je vingers werkt ook prima.
De verpakking, niet te vergeten, heeft een handig pompje wat ik wel erg fijn en hygienisch vind werken. Er zit zo’n 30ml in de verpakking die 12 maanden lang goed houdbaar blijft. Al met al, een fijne foundation die perfect is als je een natuurlijke look wilt. Origineel kost deze foundation €10,99.
x femketje

PS: Vergeet je niet met de winactie mee te doen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “GOSH Natural Touch Foundation 32 Pearl.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//