GOSH Eyeshadowtrio 23 Pink Sunset.

Het is alweer een aantal maandjes geleden dat ik deze trio gekocht had maar ik ben er nog steeds erg blij mee!
  
Als eerste de verpakking; deze vind ik erg fijn, zeker vergeleken bij de oude verpakkingen die een stuk dikker waren en vaak wat lastiger open gingen. Deze trio kostte me ongeveer €4,25 tijdens een mooie 50% kortingsactie maar kost normaal zo rond de €9,50/€10,00. Nog aardig betaalbaar dus voor deze 3 mooie tinten. In de gehele trio zitten dus 3 kleuren die bij elkaar maar 2 gram zijn (klinkt weinig maar de pigmentatie is super! Je hebt dus niet veel product nodig per keer) en is 2 jaar goed houdbaar mits je er met schone kwasten (of vingers) in gaat.

De 3 tinten passen erg mooi bij elkaar, roze, rood en paars en blenden ook erg fijn in en met elkaar. De kleuren zijn zonder basis al erg fel en goed gepigmenteerd, maar voor een optimale kleur raad ik toch echt aan een basis te gebruiken.
De oogschaduws hebben een fijne structuur en voelen lekker zacht aan. Ook is de oogschaduw niet al te zacht waardoor de kans op fallout minimaal is.
Al met al, ik ben 1 en al lof over deze oogschaduw!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “GOSH Eyeshadowtrio 23 Pink Sunset.”

  1. Ik heb helemaal niets met Gosh oogschaduws vond de pigmentatie altijd zo slecht. Hoorde wel dat ze het verbeterd hebben, maar het trekt me gewoon niet.

  2. @laralaurentia ik had eerst ook niet zo'n spreekwoordelijke hoge pet op van gosh oogschaduws omdat ik ze vaak te duur vond voor wat je er uiteindelijk voor kreeg (catrice was vaak VEUL beter en goedkoper). maar ik heb nu een stuk of 5 trio's, ook een aantal uit de oudere collectie en ik heb gelukkig erg goed gepimenteerde uitgekozen :D wel hoor ik vaak dat sommige wel goed gepigmenteerd zijn en anderen weer echt crappy >.<

  3. grappig , ik heb zelf nu een ooglook op van een gosh oogschaduw trio. Wat ik nu op heb komt geloof ik nog uit een oude collectie, maar hij is wel fijn :) Dit lijkt mij trouwens ook een fijn palette;D

  4. Fijn dat de pigmentatie van deze trio zo goed is. Zelf heb ik niet zo'n goede ervaring met Gosh oogschaduw en ik koop het dan ook maar zelden. Alleen als ik echt 'in love' ben met de kleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//