Golden Rose Polish #83.

Eerder schreef ik over een Parisax lakje welke perfect was als bruids-nagellakje. Deze van Golden Rose vind ik eigenlijk nog wel wat mooier en liever voor een bride to be, of gewoon wanneer je als ik een nagellak addict bent en van roze houdt!

golden rose 83 femketjeNL

Negeer de ongelakte duimnagel, dat is vast iets wat mede bloggers en/of nagellak swatchers onder ons kennen. Ook dit keer is de foto weer met flits en mijn galaxy s3 gsm gemaakt. Perfecte kwaliteit voor een gsm eigenlijk! Maar no worries, zodra we hier al wat meer in het nieuwe huis gesettled zijn komen er weer gewoon mooie Nikon spiegelreflex camera foto’s online!

De lak zelf is cute roze, echt girly roze en lekker creamy zonder shimmer of glitters. De lak dekte niet helemaal zo vlug en perfect als ik wilde, maar met een laagje of 3 heb je het meeste wel egaal gekregen. Op de foto hierboven had ik 2 dikkere laagjes aangebracht, een derde zou eigenlijk nog wel moeten.ย Doordat je aardig wat laagjes nodig hebt om de lak dekkend te krijgen, droogt de lak niet zo snel. Dat is voor sommigen lastig maar ik neem soms gewoon een avondje de tijd om mijn nagels te doen en te laten drogen. Mocht je zelf geen geduld en/of tijd hebben kun je altijd nog met dry drops of een nagellak drogende spray aan de gang.

Dit kleine Golden Rose lakje bevat 5,5ml en kost (online) zo’n 2,50.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Golden Rose Polish #83.”

  1. Ik vind het lakje super mooi alleen inderdaad jammer dat die niet zo snel dekt, ik heb nu ook steeds meer geduld met nagellak op doen dus meestal vind ik het nu niet zo erg om meerdere laagjes erop te doen

  2. Hoe gaat het met verhuizen? Je zal wel heel druk zijn. Vind het goed van je dat je toch nog elke dag post, ook al is t nu even met phonefoto’s.

  3. Ik vind het wel een mooi kleurtje! Jammer dat ‘ie niet zo goed dekt, vind het altijd zo vervelend als ik 3 of 4 laagjes aan moet brengen. Maar het resultaat vind ik wel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//