Golden Rose – Jolly Jewels #109.

Een tijdje terug mocht ik een nagellak uitkiezen ter review via de schoonheidsgroothandel SlendersBeauty.nl. Natuurlijk zeg ik daar als nagellak-addict geen nee tegen en koos ik een pretty Golden Rose Jolly Jewels lakje uit in de kleur #109.

DSC_7616Ik had natuurlijk al heel wat gelezen over deze glitterige collectie van Golden Rose, maar dat wilde niet zeggen dat ik me daar door heb laten beïnvloeden tijdens het testen van de lak. Het lakje lakt eigenlijk verrassend fijn en de laagjes drogen ook aardig snel doordat het een glitterlak is. De lak heeft een ietwat sheer baby roze basiskleur met daarin witte en donkerroze *bijna rode* glittertjes

Ik heb zelf 3 laagjes nodig gehad voor een egaal effect, maar je kunt deze lak natuurlijk ook altijd over een andere lak heenbrengen voor een feestelijk en vooral roze effect. Een potje als deze bevat 10,5 ml lak en kost in de groothandel webshop 3,95 euro excl. BTW.

DSC_7617

Ben je benieuwd welke lakjes van deze collectie er nog meer verkocht worden, kijk dan even in de webshop!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Golden Rose – Jolly Jewels #109.”

  1. Heel erg mooi! Ik vind hem al leuk op zichzelf en dat is niet vaak met glitterlakjes. Deze verrast me dus positief (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//