Glossybox September 2012; 1 Photo Post!

Ola lieve lezers!

Echt nog maar een half uurtje geleden kreeg ik dan eindelijk mijn Glossybox binnen van de maand september en eerlijk gezegd was ik er al niet zo van onder de indruk toen ik op andere blogs te inhoud had bekeken. Toch ben ik, afgezien van dat er niet echt veel in zit waar ik echt iets aan heb, best benieuwd naar bijvoorbeeld de mascara en de olie. Here we go!

Als eerste zaten er twee geursampeltjes in, wat ik eigenlijk een beetje wack vind omdat je deze ook gewoon in een parfumwinkel etc krijgt. Ik kreeg de samples van een Jil Sander geurtje en van een Roberto Cavalli geurtje. Iets waar ik wel iets aan heb in deze box is de glossybox vijl. Deze soort vijlen vind ik altijd erg fijn werken en ook makkelijk om in je tas te gooien en mee te nemen. Je weet maar nooit wanneer je ineens een vijl nodig hebt!

Dan de vital oil waar ik wel benieuwd naar ben, best een grote sample van 10ml die ik denk ik wel voor mijn handen ga gebruiken. Zeker nu het kouder weer wordt, krijg ik soms nog wel eens wat drogere handen. Het (volgens mij) enige fullsize product is een zeepje, Orange Soap – Zest die ik nog best lekker vind ruiken en waarschijnlijk op mijn wastafel in de badkamer zal belanden! Me likey!

Iets anders wat ik wel altijd fijn vind ik sample sizes zijn mascara’s. Ik krijg nooit binnen 3 maanden een fullsize mascara helemaal opgebruiken en deze, ook best grote sample van 3,5 ml zal ik denk ik niet totaal op krijgen. Ondanks dat het (weer) een sample is ben ik wel benieuwd naar deze Clinique high impact mascara.

Als laatste zat er nog een Monu spa body cream in waar de geur me in eerste instantie niet van aanstaat. Echt zo’n “de-tranen-springen-bijna-in-je-ogen-citrus” geurtje wat ik eigenlijk niet echt passend vind in een bijna herfst box. Deze cream zou de huid na gebruik zijdezacht aan moeten laten voelen, nou ik ben benieuwd!

Tot zover dus deze best wel tegenvallende box. Ik hoop dat de box van volgende maand beter is, ook gezien de prijsstijging (de box zal in oktober zo’n €15 gaan kosten!), anders denk ik toch dat ik mijn abonnement op ga zeggen.

x femketje

PS: Doe ook mee met de nieuwe winactie en maak kans op €50 shoptegoed!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Glossybox September 2012; 1 Photo Post!”

  1. Hey Femke, ja, ik snap wel dat je enigszins teleurgesteld bent. Ik moet de box nog binnen krijgen en hoop echt dat ik de Estée Lauder oogcrème heb =) Ik had meer verwacht van deze box, vooral omdat er al wat over online stond op een beauty site. Ik had liever niet van te voren geweten wat er deze maand in de box kón zitten… nu kan het namelijk alleen maar tegenvallen als ik bepaalde dingen juist niet krijg. GB houdt niets voor niets de inhoud geheim tot op de dag dat de boxen worden geleverd bij de abonnees… De oktober box is geloof ik een jubileum box (of die van november). Ik wacht het dus allemaal nog eventjes af en ga pas opzeggen als ik echt geen stijgende lijn zie. Mini mascara’s vind ik altijd top, die kan dan mooi in mijn kleine ‘onderweg’ toilettasje. Zeep vind ik alleen niet boeiend, dus dat had van mij niet gehoeven =S

  2. Awh, ik vind het trouwens wel leuk dat de Glossybox steeds eigen producten heeft, zoals de lipstick, een kwast als ik het goed heb en nu weer de vijl. :)

  3. Oh God.. Ik moet hem nog binnen krijgen, was gister niet thuis! Maar dit is echt de zoveelste Glossybox van deze maand waarvan ik lees dat die tegenvalt.. Ik ben een beetje bang voor me eigen haha. Ik twijfel ook een beetje om er mee te kappen. Soms zitten er echt nutteloze dingetjes in. Ik wacht nog wel even op de Glossybox met de nieuwe prijs & dan zien we wel!

  4. Om een of andere reden heb ik een Essie nagellakje en een pincet?! Heel appart, natuurlijk ben ik hier super blij mee! Maar wel appart dat de rest andere spulletjes heeft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//