Glossybox Maart 2012; Fotoverslag.

Ook deze maand kreeg ik de Glossybox binnen en dit keer voor de maand maart. In deze box zaten veel producten waar ik eigenlijk wel erg blij mee ben. Ik ben vooral erg benieuwd naar de maskertjes, de bodybutter en de blush sample. De olie lijkt me wel fijn maar ik gebruik zulk soort producten liever in de winter. Mijn huid wordt namelijk altijd iets vetter als het weer zomer begint te worden.

Om niet al te lang door te ratelen en teveel over de producten (die ik trouwens nog ga reviewen evenals een aantal producten uit de box van februari!) te verklappen; een kort fotoverslagje as usual! Want foto’s zeggen niet voor niets meer dan 1000 woorden….

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Glossybox Maart 2012; Fotoverslag.”

  1. Wat een super glossybox zeg !
    ik zeg elke keer dat ik me ga aanmelden ervoor maar er is toch elke keer iets wat me tegen houd .
    maar ik denk dat ik het binnenkort toch is moet gaan doen .
    liefsx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//