Glossybox Januari 2013; 1 Photo Post!

DSC_2383 copyVandaag in deze 1 photo post (eigenlijk is het stiekem een 2 photo post!) de inhoud van de nieuwe Valentijns Glossybox, januari 2013! De box vind ik wel okay in eerste instantie. De vorige vond ik een stuk leuker als ik eerlijk ben maar toch zitten er best leuke producten in!

Als eerste een sample sized shampoo (50ml) voor beschadigd haar van Toni&Guy, een merk wat ik zelf wel fijn vind! Daarnaast een fullsize product van Modelco, een lip duo lipstick en ultra shine lipgloss. De kleur van de gloss vind ik er wel pretty uit zien maar de lipstick is niet echt mijn smaak. Ook zat er dit keer een sample sized BBcream in van Ginvera. Ik ben zelf niet zo van de BB creams en de foundation achtige producten en ik heb ook nog steeds geen fijne BB cream in mijn lichte huidskleur gevonden. Ben benieuwd of deze licht genoeg is voor mij. Een sample sized moisturizer van Ahava zat ook in deze box. Deze lijkt me best fijn omdat het ook claimt snel in te trekken.

Verder zat er in deze box nog een geur sample en een body lotion van Christina Aguilera’s nieuwste geurlijn. Ik ben zelf meer een bodybutter lover maar ik vind de geur wel erg lekker! Als laatste zat er ook nog een kant en klaar maskertje van Dr. van der Hoog in, die kan ik altijd wel waarderen en zijn snel en makkelijk in gebruik. Het masker zou poriën verfijnend zijn en matteren. Een extra’tje was zo’n lucky cookie die je moet breken en daarna een papiertje uit kunt halen met een wens of voorspelling. Op de mijne stond het volgende: “Waarom altijd zo bescheiden met make-up? Pak dit jaar lekker uit en dazzle jouw geliefde met een verleidelijke look!”

DSC_2386 copyOok zat er dit keer weer het maandelijke Glossymagazine in en een kaartje met daarop uitleg over de producten. Op zich vind ik het wel een leuke box maar ik moet zeggen dat ik leukere gezien heb.

x femketje

PS: Doe nu mee en maak kans op het must have Technic Electric oogschaduw palette! De actie loopt tot en met 10 februari!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “Glossybox Januari 2013; 1 Photo Post!”

 1. Heb precies dezelfde inhoud! Ik vind de inhoud van de Glossybox deze maand ook zo tegenvallen :(. Alleen de lipstick vind ik echt super mooi..

 2. Hallo lieffie…

  Ook zonder al dat spul, zie je er geweldig uit…! Je hebt het dus niet nodig en kan de glossybox dus opzeggen! :P

  Groetjes,

  Vriendjelief

 3. Ja herkenbaar. Ik zoek ook nog de juiste kleur BB. Ondanks dat ik een lichte huid heb, zijn ze best licht voor mij. Leuke inhoud van de box btw!
  Gr

  Evey

 4. De box zelf vind ik erg mooi, zeker om spulletjes in te bewaren.
  Ik ben wel benieuwd naar de Christina body lotion en de lip duo lipstick en ultra shine lipgloss lijk mij ook wel fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//