Glossybox Augustus 2012; 1 Photo Post!

Ola lieve lezers!

De glossybox is weer binnen en deze maand zitten er de volgende producten in (bij mij in ieder geval ^^)

– Een Vera Valenti Oogschaduw/blush paletje.
– Kiehls lipbalm.
– Glossybox blush kwast.
– Mario Badescu A.H.A. Ceramide Moisturizer.
– Pureology Essential Repair.

Op het eerste gezicht vind ik het wel een leuke box, zeker gezien het oogschaduw paletje maar ik weet nog niet of ik ook echt alle producten kan of wil gebruiken. De kwast bijvoorbeeld heeft best wel veel last van haarverlies en ik hoop dat dat echt alleen maar de nieuwigheid is en dat hij na een keer of twee wassen wel zijn haren vast blijft houden! Drie van de vijf producten zijn dit keer fullsize.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Glossybox Augustus 2012; 1 Photo Post!”

  1. De kwast vind ik waardeloos. Die zou ik niet eens aan een vriendin geven zo slecht vind ik ‘m. Zal ‘m denk ik maar geven aan een kind die ik er wel blij mee kan maken. Hij voelt verre van zacht en ik kon direct zien dat het een kwast is die nooit mooi make-up kan aanbrengen. De Essence blush kwast (en ook die nieuwe volgens mij vd Hema) zijn best redelijk. Het ligt vooral aan de top van de kwast, de haren zijn niet zo geordend dat ze een prettig geheel vormen bij het uiteinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//