Get To Know Femketje; Oktober 2013.

Ola lieve lezers!

Ik moet zeggen dat oktober voor mij een ontzettend vreemde maar gave maand was met veel veranderingen en spannende dingen zoals WEER een nieuwe baan waar ik dit keer wel langer dan 2 weken blijf werken. Ik was jarig maar heb het nog steeds niet gevierd :’) en er komt eindelijk schot in de zaak rondom de verhuizing. Long story short: een hectische maand dus Here We Go!

01Breakfast for dinner: moet ik weer eens vaker doen!

02Hema heeft echt zulke mooie lakjes de laatste tijd :3

03Home made hamburgers zijn toch het lekkerst. Sorry Mc D, ik doe het beter dan jullie :’)

04Lekker aan de slag gegaan om 4 halloween looks te maken!

05Heb iedereen goed laten schrikken op FB en instagram met deze foto XD

06En toen ik nog niet eens mijn tweede week bij subway bezig was, werd ik de vrijdag voor mijn bday weekend gebeld door vero moda of ik pwetty please bij hun wilde komen werken… Like HELL YEAH! Ik zit echt super goed naar m’n zin, heb ontzettend leuke, lieve, aardige en grappige collega’s en ik heb er veel plezier in. Hoppakee, elke week 5 dagen knallen en gaan met die banaan!

076 oktober werd ik 23 maar ik heb het nog steeds niet gevierd omdat,…. Roy en ik gaan verhuizen en het pas willen vieren in ons nieuwe en aller eerste koophuis! :3

08Bday selfie, schaamteloos ;3

09Voor iedereen die zich afvraagt hoe mijn naked nails er uit zien als ze net gekortwiekt zijn: voila!

10Kan er niks meer van maken dan dat ik echt gek ben op m’n nieuwe baan! :D11Taarten film en freet avondje met mijn lieve C&A collega’tjes :3 Nommm! De dag daarna zat ik te ontbijten met taart :’)

12Veel werken en veel lange dagen deze afgelopen 3/4 weken.. Dat betekend fast food cravings! Zo’n XXL frikandel en een frietje stoof met mayo: delish!

13Het is herfst, and i love it. Hier stond ik te wachten voor m’n werk op m’n collega’s met sleutel XD

14Awesome ELF goodies gekregen voor een get ready with me video!

15Dit spul is goddelijk! Moet zeggen dat de gele en groene variant nog lekkerder ruiken dan deze :3

16Ik heb rare eetgewoontes en ben nog nooit iemand tegengekomen anders dan ikzelf en mijn mams die dit lusten: krentenbrood met mayo.. delicatesse nummero uno al zeg ik het zelf. En don’t judge if you’ve never tried! XD

17Amazing lief kaartje in een mooi gewonnen winactiepakket!

Hoe was jullie maand, en wat zijn de plannen voor november?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Get To Know Femketje; Oktober 2013.”

 1. Die hamburger ziet er lekker uit! Nog wel een vraagje. Je foto’s hebben zo’n mooi effect. Ik heb veel fotoshop programma’s maar hoe krijg je dat voor elkaar?

 2. Wat een leuke foto’s! Haha krentenbrood met mayo, hoe kom je op het idee xd Ik ben nu wel benieuwd hoe dat smaakt.

 3. Leuke foto’s heb je gemaakt, wat grappig dat je de zelfde speakers als mij hebt. Je hebt ook echt een prachtige palette en ik vind dat je deze maand super leuke looks hebt gemaakt! Ik heb er van genoten.

 4. NO, ik heb al de hele dag zin in een spiegelei. eerste de beste foto is een spiegelei hahaha!
  Maar leuke foto’s :)

 5. Hema heeft ECHT mooie lakjes voor affordable en gewoon gemakkelijk te krijgen te zijn. :P Je Halloween looks zijn awesome :3 khoop dat je fun had vandaag!

 6. Leuke foto’s, ziet er uit als een gezellige maand. Die hamburger ziet er wel goed uit. En krentenbrood met mayo, haha, jammie! =D

 7. Hooi! Leuk artikel. Zou je eens een filmpje of artikel willen maken hoe je je nagels vormt? Want mijne zijn bijvoorbeeld ovaal maar ik wil graag zo’n vorm als jou.

  Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//