Get To Know Femketje; Oktober 2012.

Oktober is freakin’ snel gegaan als je het mij vraagt maar eigenlijk was het ook wel een erg leuke maand!

Als eerste was ik 6 oktober jarig, 22 jaar ben ik nu alweer, omg >.< Kleine zusjes worden groot! Hierboven de foto van de versgemaakte taart door mijn pleegschoonpaps.

Kroelen met Tjappi, ‘s avonds op de bank :3

Het was buiten snertweer dus wat hebben we gegeten? Juistem, snert (aka erwtensoep).

Ik vond de gewone pizza margherita te saai dus het was tijd voor extra kaas!

Deze maand was ook wel een beetje een lucky maand. Ik heb ontzettend veel winacties gewonnen. Ook eentje met als prijs dit awesome Eucerin pakket. Ik ben alles al aan het uittesten aangezien m’n huid echt een ramp is op dit moment. Weet niet hoe het komt maar het is chaos >.<

Het werd akelig koud vorig weekend. Groene citroen thee en een gevulde koek kwamen er gezellig bij op m’n vrije middag. Ik heb deze maand ook echt ontzettend veel gewerkt dus dat vrije middagje youtube filmpjes koekeloeren ging er wel in!

Shoot previewtje van vorige maand :3

This beauty is finally mine! :D Ik kon deze blush echt niet laten liggen. (eigenlijk zit ik in een soort van no buy maar aangezien al m’n verjaardagsgeld zowat op is gegaan aan onverwachte rekeningen vond ik dat ik mezelf deze blush cadeau mocht geven, lol)

Roy had nieuwe comfy en vooral warme broeken nodig dus moest ik maar weer door weer en wind naar de stad om ze te scoren >.< Als hij ze niet draagt pik ik ze in want ze zijn super relaxed!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Get To Know Femketje; Oktober 2012.”

  1. Wat een superschattige taart zeg! Ik pik altijd die comfy broeken in van m’n vriend, ik heb er hier nu ook één thuis liggen haha. Ze zitten gewoon zo lekker!

  2. Wat is die blush mooooooi!!! Echt wow! En die taart is zo cute. Ik ben inmiddels al 26 maar nog steeds fan van Hello Kitty!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//