Get To Know Femketje – November 2016.

nov1femketjeNovember is voorbij, en wat ging het rete snel! Ik heb zelf ook totaal niet stilgezeten en heb heel wat leuke dingen mogen doen en proberen voor femketje.nl waaronder een aantal gorgeous Coastal Scents palettes en meer ;)

nov2femketjeAfgelopen maand was pretty rough on me om heel eerlijk te zijn. Maar ik probeer alles positief te bekijken door te gaan :)

nov3femketjeIk heb echt tranen gehuild van het lachen om timmi’s snoetje XD

nov4femketjeIk heb een aantal keer wat goodies bij action gehaald, en daar vond ik ook dit mooie raam drieluik :)

nov5femketjeEn er zat afgelopen weekend een vlinder in huis. Hij had bedacht om hier te overwinteren. Roy had hier zelf niet zo’n zin in met de 2 katers in huis, dus heb ik ‘m naar de schuur verplaatst :) Hij is zooooo pretty!

Ondanks dat het een hele korte personal post is van de afgelopen maand, wilde ik ‘m toch delen met een aantal persoonlijke foto’s <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Get To Know Femketje – November 2016.”

  1. Aah wat een geweldige foto met Timmi, die is echt goud waard, wat een geweldige timing hahah! Ik ben benieuwd naar de palettes!

  2. Wat leuk om zo een klein overzichtje van je maand te krijgen. De vlinder is prachtig! Hopelijk is december een minder rough maand voor je :)

  3. Wat een mooi drieluik! Ik zoek ook nog steeds zoiets…En die vlinder is geweldig, wat lief dat je hem naar de schuur hebt gebracht!

  4. Leuke foto’s! November is inderdaad heel snel gegaan. En awww die Timmi :D Zijn jouw katten broertjes van elkaar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//