Get To Know Femketje; Juli 2012

Ola lieve lezers!

De maand juli ging echt ontzettend snel! Gelukkig is het wel eindelijk zomer geworden en hadden we best veel en goed warm weer. Mijn 3 weekjes vakantie zijn begonnen en ik ben er vollop gebruik van aan het maken.

Een lekkere maar oh zo simpele lunch!

Roy moest en zou de nieuwe magnum white mcflurry uitproberen. Ik ging voor de mars variant :3

De 10e was het dan eindelijk zo ver; mijn diploma uitreiking! Ik wist eind mei/begin juni al dat ik mijn HBO gewoon netjes in 4 jaar gehaald had maar het wachten op mijn diploma was echt frustrerend XD

Deze maand was echt een simpel-eten maand. Hier mijn favoriete champignonsoep en een lekker kruidenstokbroodje er bij!

Natuurlijk had ik ook nog wat producten liggen die nog geswatched en gefotografeerd moesten worden en Timmi kwam heel lief en erg handig (NOT) helpen.

Deze maand had ik ook een kleine mijlpaal bereikt, ik heb namelijk mijn 1000ste artikel online gezet!

Weer eens ff lekker lunchen met Roy toen hij ook nog een weekje vakantie had.

Het warme benauwde weer vroeg er om; het was tijd voor een BBQ avond!

De dag na de BBQ ook nog een dagje strand gepakt. Zie hier onze nog melkflessen-benen (en Roy’s blonde beenvachtje, lol) die nu al veel bruiner zijn. We waren beide nog best verbrand ondanks het smeren >.<

Hoe was jullie maand juli?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Get To Know Femketje; Juli 2012”

  1. Leuke foto’s! =D Echt cute hoe je kat bij je nagellak ligt! Die mcflurry magnum white is zo lekker! =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//