Get To Know Femketje; Januari 2013.

Ola lieve lezers!

De maand januari is nog nooit zo snel voorbij gegaan als dit jaar. Zelfs toen het alweer de 23e was had ik het gevoel nog niet eens verder dan 10 januari te zijn. Een vreemde maand met veel verschillende dingen: Sollicitatiegesprekken die weer nergens op uit liepen en weer een shitload aan rare afwijzingen zonder echte reden. Wel heb ik ook wat leuke momenten gehad zoals een aantal ontvangen gewonnen pakketten en een nieuwe gsm!

IMAG7976 copyHier is ‘ie dan. Mijn nieuwe liefde waar ik nog mee moet leren filmen: Samsung Galaxy S3, de witte variant wel te verstaan. Een handig (roze) rubberen bescherm hoesje komt er nog aan! Ik ben er tot nu toe erg tevreden over en heb ook meteen ff een nieuwer en groter SD kaartje bij gescoord. Ik moet altijd foto’s kunnen maken mocht ik iets gaafs tegenkomen!

IMAG7999 copyEen bruin boterhammetje met duo penotti en gemixte hagelslag: De hemel. Het is trouwens nog lekkerder op een geroosterde boterham.

IMAG8012 copyEen awesome gewonnen pakket binnen! Yeah :3

IMAG8013 copyFunky Femketje Face Alert! Af en toe is het tijd voor een maskertje. Die dingen voelen na een tijdje altijd wacko en breekbaar aan. Hier probeerde ik het Anatomicals farewell the scarlet pimplehell maskertje uit die eigenlijk mijn huid heel erg uitdroogde zonder echt iets anders te doen >.<

IMAG8040 copySpelen met nagellak, love gradient/ombre nails en die liefde zal nooit over gaan <3 Hier had ik een aantal holografische Teeez lakjes gebruikt. Een NOTD van deze nagels komt later nog online met een betere foto.

IMAG8048 copyYesh! Dit zie ik graag: Geen studieschuld whatsoever, nooit gehad ook XD Ik voel me nu eindelijk officieel geen student meer.

IMAG8049 copyEen mooi begin van de dag. I love my pink skies when I wake up :3

IMAG8052 copyEn toen begon het te sneeuwen.. Een beetje erg veel hier in Zeeland >.<

Hoe was jouw eerste maand van het nieuwe jaar?

x femketje

PS: Doe jij al mee met de 2 winacties? Je maakt kans op het must have technic electric palette en daarnaast ook nog eens op €25 shoptegoed bij cadeau.nl voor valentijnsdag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Get To Know Femketje; Januari 2013.”

 1. De maand januari was voor mij lekker rustig. Ik heb lekker 4 weken vakantie aangezien de zaak in januari altijd gesloten is. Heerlijk!

  Je foto’s zijn leuk. Vooral die gradient nails, kijk uit naar de NOTD!

 2. Leuk pakketje heb je gekregen (voor zover ik het kan zien)! Jammer dat de Anatomicals farewell pimplehell masker tegenviel..

  1. Ik wilde perse een op android lopende gsm omdat ik dat super fijn vind werken :3 Anders had ik denk ik ook een iphone genomen! Het is maar net wat jij zelf een fijner besturingssysteem vind :3

 3. Omg, een boterham met duo penotti en gemixte hagelslag moet ik ook eens proberen! Dat lijkt me wel super lekker! Thnx voor de tip!
  En je nagels zijn trouwens super mooi!

 4. Leuke foto’s, prachtige foto van je nagels! En wat fijn om student-af te zijn met 0 studieschuld!!

 5. Leuke foto’s! Wel balen dat je nog steeds geen werk hebt kunnen vinden. Maar wel ontzettend fijn dat je geen studieschuld hebt =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//