Get To Know Femketje; December 2013.

December, de laatste maand van 2013 alweer. Vandaag alvast mijn maandelijkse en persoonlijke artikel van deze maand met weer een berg aan foto’s en uitleg!

01De maand begon goed en leuk met wat tijd om te bloggen en FOTD’s te maken tijdens het sinterklaasweekend.

02Sinterklaas gevierd met mijn lieve C&A crew vriendinnetjes. Ik mis jullie nog steeds zo erg! Ik kreeg van Marije een awesome gaaf home made hello kitty kussen met daarin 3 nagellakjes en een super warme sjaal.

03De dag na sinterklaas moest ik een dagje in Roosendaal werken. Moet zeggen dat ik het best een leuke stad vind!

04In Roosendaal scoorde ik ook deze gorgeous Catrice LE lakjes!

05En weer een FOTD momentje op 1 van de weinige vrije dagen deze maand :3

06Blog tijd!

07Ook kochten we een nieuwe tafel deze maand en om ‘m maar meteen goed in te wijden zijn we meteen gaan gourmetten!

08Lovely lakjes van essence! Ze dekken met maar 1 laagje.

09En nog meer prachtige lakjes gereviewed deze maand!

10Tjappi chillax time op mijn beauty room. De dozen waar hij op ligt zitten nog vol beauty boeken ^^

11Onze eerste echte kerst en kerstboom in ons nieuwe huis!

12Indische cake en home made warme chocolade melk, to die for zo lekker.

13Het weekend voor kerst mocht ik een half uurtje eerder naar huis met als gevolg dikke korting shoppen en 2 nieuwe xmas outfits!

14Met mijn lieve collega’s :3 En ja, ik draag in het dagelijks leven mijn bril fulltime voor het gemak XD

15En toen hit the shit the fan… Roy had zondag voor kerst enorm veel maagpijn wat later de dag naar zijn onderbuik zakte. Ik wilde echt niet afwachten en we besloten om rond 10 uur ‘s avonds alsnog naar de HAP en later naar het ziekenhuis in Goes te gaan. Daar werd Roy opgenomen met acute blindedarmontsteking. De maandag daarop ben ik van 9 ‘s ochtends tot half 12 ‘s avonds bij hem geweest, ze wilden de hele dag nog wat testen doen om zeker te weten dat het de blindedarm was. En uiteindelijk werd hij die nacht daarna geopereerd. Hij kwam dinsdagochtend al naar huis! Echt super snel maar ik was ondanks alle zorg die hij van mij nodig had, wel blij dat hij weer thuis was. Jammergenoeg hebben we wel alle kerst en oud en nieuw afspraken af moeten zeggen want hij had nog te veel pijn en mag 2 weken geen auto rijden. Bummers… maar wel een erg goed excuus om kerst later nog een keer uitgebreid te vieren met lekker en veel eten!

16Ondanks dat kerst niet echt gevierd is, toch een xmas proof outfit!

17Kerst vieren met cadeautjes doen we nooit, maar toch was ik dankbaar. Thanks mam, dat je me zulke lange wimpers hebt gegeven :3

18Toch op eerste kerst nog iets van een feestmaal geprobeerd in mekaar te flansen.

19Xmas look! :3

20Ik ben verliefd op deze china glaze lak. De hele kerstcollectie van dit jaar is zo pretty!

21Dolgelukkig met mijn nieuwe sloffen. Lekker cosy en warm en helemaal mijn stijl :3

En, hoe was jullie maand? Hebben jullie wel wilde plannen voor oud en nieuw?

x femketje

 

 

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Get To Know Femketje; December 2013.”

  1. Leuk om foto’s van jouw maand te zien, maar wat vervelend dat je vriend zo ziek werd! Hopelijk voelt hij zich snel weer beter en kunnen jullie dan toch nog een soort kerst vieren.

  2. Ziet er uit als een gezellige, drukke maand! =D Die kussen van Hello Kitty is zo leuk ^.^ Alleen wel jammer van wat er gebeurd is met Roy =(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//