Get To Know Femketje; Augustus 2013.

Augustus ging best sloom voor mijn gevoel, maar dat kwam omdat ik vooral veel thuiswerk te doen had en verplicht vakantie op moest nemen van m’n werk >.< Ik had nog zo veel uren staan dat ik geen andere keuze had :’) Toch had augustus voor mij heel wat spannende maar ook leuke momenten die je terug gaat zien in de foto’s hieronder!

1Als eerste kwamen deze maand mijn langverwachtte neon china glaze lakjes binnen die ik via ebay besteld had. Als het goed is staan er al 2 reviews van online, de rest volgt natuurlijk nog :3

2Als ik een keer wat langer een bepaalde nagellakkleur op mijn nagels wil houden zonder snel te chippen of tipwear te krijgen doe ik er altijd een chunky glitterlak overheen. Ik weet niet wat het is maar met een glitterlak blijven de gewone lakjes altijd zo veel langer goed zitten!

3Ook bleef ik begin deze maand weer eens een nachtje bij m’n ouders slapen, in m’n oude bed op m’n oude kamer. Voelt raar dat ik alweer 5 jaar uit huis ben maar ik kon wel weer lekker lang met mijn 4 oude katten van thuis knuffelen.

4De dag daarna gingen mams en ik weer vroeg met de bus naar Maastricht *voor ons jaarlijkse shopdagje daar*, waar we natuurlijk weer delish gegeten hebben bij Amadeus!

5Een stuk Limburgse vlaai mocht niet ontbreken die dag.

6De shopbuit! Deze is eerder al voorbij gekomen in een shoplogje :3

76 augustus was ik alweer 8,5 jaar samen met Roy <3

8Awesome pakket en challenge van Demak’up!

9En de challenge look die ik gemaakt heb :3 Binnenkort worden de beste 20 bekend gemaakt en kan er gestemd worden via facebook! Ben erg benieuwd of ik er tussen zit ^^

10Timmi tijd!

11Een gezellig en delish avondje met m’n lieve C&A vriendinnetjes :3

12Koken… ik heb er een hekel aan maar een berg verse groente kan ik meestal nog wel wat zin maken om er wat lekkers van te maken.

13Jaarlijkse functioneringsgesprek gehad at work, geen rare fratsen at all en eigenlijk alleen maar positiviteit! Jammergenoeg loopt mijn contract dit jaar nog af en krijg ik geen vast contract *niet omdat m’n werk sucks want dan zou m’n functioneringsgesprek ook niet al te best zijn geweest, maar omdat C&A geen grotere vaste contracten meer geeft, aan niemand meer * >.<

14Diezelfde week nog had ik een sollicitatiegesprek in Middelburg bij Subway voor een fulltime baan. Als alles goed gaat heb ik de baan! Ik wacht nog even het contract af en dan kan ik waarschijnlijk asap beginnen. Dat betekend dus wel afscheid moeten nemen van C&A :(

15Mooi getal followers bij BL gehaald deze maand! Thanks lieve lezers! <3

16Timmi’s favoriete plekje.

17Dagje meegewerkt bij Subway om te kijken of het wel echt iets voor me was. Het wordt ontzettend wennen omdat ik totaal geen horeca ervaring heb, maar ik heb daar veel meer toekomst!

18Op een zaterdag wezen wokken met Roy’s familie :3 Ik zag friet en ik MOEST ze er gewoon bij doen, voor de lekkerigheid XD

19Die zondag daarna nog een verjaardagsfeestje gehad van Sabine :3

20Hoe ik tegenwoordig blog: op Roy’s pc vlogs koekeloeren terwijl ik op mijn laptop aan het werk ben XD

21Awesome perspakketje! :3

Naast het feit dat ik druk bezig ben een nieuwe baan te scoren, zijn we ook bezig met het kopen van een huis wat allemaal wat langer duurt dan verwacht. Spannende veranderingen allemaal hier in huize femketje. We hopen deze week of anders volgende week meer te horen! Hoe was jullie maand?

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Get To Know Femketje; Augustus 2013.”

  1. Leuk om te zien! Ik hoop ook dat je word gekozen met je look, hij is moooooi! En wauw, zoveel volgers op bloglovin’! Topper! liefs.

  2. Wat leuk om te zien allemaal! Ik hoop dat jullie een mooi huisje kunnen kopen :) En die look die jij gemaakt had. PRACHTIG! :)

  3. Super leuke foto’s! Ik hoop dat je de baan krijgt bij Subway! Dat betekent zeker wel minder nagellak dragen? ^^ Toen ik bij de bakker werkte mocht dat namelijk ook niet, zo jammer!

    1. Haha ja ik ben echt een openlijke foody aan het worden door instagram XD Mensen kijken me de laatste tijd ook aan van waar laat jij al dat eten? :O XD

  4. leuke foto’s. het valt me nu pas op dat je bloemen die jein je haar hebt bij de demake up challange heel mooi passen bij de demakeup kleuren. De overheid zou aan die vaste contract regel iets moeten verandere want het werkt niet echt goed

  5. Leuke foto’s! Jammer dat je contract af loopt bij C&A =( En inderdaad blijft de nagellak veel langer zitten met een glitterlakje er overheen =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//