Get To Know Femketje; Augustus 2012.

Ola lieve lezers!

Vandaag is alweer de laatste dag van augustus en daarom is het weer tijd voor een Get To Know Femketje artikel!

Mijn maand begon met een klein ongelukje waardoor ik 1 van mijn mooie lange nagels brak. Tijd om ze allemaal weer grondig in te korten dus!

Begin van de maand was een collega’tje jarig en na een goede BBQ gingen we nog ff de stad in. Normaal ben ik niet zo’n alcohol liefhebber maar na deze Liefmans te hebben geproefd heb ik er toch weer iets bij met alcohol in dat ik wel lust ^^

Ik hou echt helemaal niet van koken maar stiekem, als ik er de tijd voor neem, ben ik best een keukenprincess…. Maar dat is een geheim!

Ik had naast het vele extra werken deze maand ook nog anderhalve week vakantie waarin ik natuurlijk weer wat shoots gedaan heb. Hier een exclusieve shoot preview!

Soms heb ik zin om me super girly aan te kleden, lekker met make-up te spelen en om schattige krulletjes in te draaien :3

Deze maand won ik trouwens ook een super fijn en mega groot beauty pakket met veel lekkere zepen, shampoo en conditioner!

Deze maand is het ook echt onzettend warm geweest hier in Vlissingen. Ik woon zelf in een appartementencomplex met een plat dak, waardoor het altijd kokendheet wordt >.< blote benen waren dus een must!

Het grootste gedeelte van de maand zat ik in een no-buy. Toch kon ik het niet weerstaan om even een paar nieuwe Catrice lakjes te scoren uit het vernieuwde najaars-assortiment. Ik had ook nog eens het geluk dat ik net op het goede moment een actie van €2 per lakje op mijn Kruidvat voordeelpas had staan! Ik had deze 3 lakjes dus voor maar €6 :D Een reviewartikel van alle lakjes komt natuurlijk nog online!

En toen had ik nog een super fijn make-up pakketje gewonnen! :D Lucky!

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de nieuwe winactie? Je maakt kans op een Rituals pakket!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Get To Know Femketje; Augustus 2012.”

    1. hij is op dit moment gelukkig alweer een heel stuk aangegroeid en op gelijke lengte met de rest die ik toen ingekort had :D

  1. Wauw wat heb jij toch prachtige nagels! Kun je eens vertellen hoe je ze zo lang en mooi houd?

  2. Wat een leuk fotoverslagje, zonde van je nagel… maar goed dat die dingen meestal vanzelf weer terug groeien :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//