Get To Know Femketje; 16-31 Januari 2014.

De tweede helft van januari ging voor mijn gevoel lang niet zo snel als de eerste helft. Toch heb ik ondanks mijn lange dagen at work en alles wat er thuis nog qua werk op me stond te wachten, nog aardig wat instagram foto’s genomen en geplaatst :3

01Fresh faced FOTD, hoe ik vaak in huis rondhuppel met wat liner, mascara en een hoge strakke staart.

02Kapsalon om het weekend te vieren. Natuurlijk gescoord bij de beste kebab zaak ever in Vlissingen: de Mix.

03Mijn uitgaans-look die eerder deze week ook als FOTD online kwam :3

004Tja, we zijn allemaal een beetje gek ^^ dit was bij Melissa’s bday party!

04En diezelfde avond gingen we ook nog ff de stad in. Deze shotjes brandden like crazy, geen idee wat er in zat maar de avond was leuk. Gratis drankjes en sjans van een best wel aantrekkelijke Let XD

05Ik was laatst door mijn oude portfolio foto’s aan het kijken en deze blijf ik mooi vinden. Alweer een jaar of 3 geleden!

06iMusic muts gereviewed deze maand. Super warm en cosy en je kunt er nog muziek mee luisteren ook. Me likey!

07Roy en zijn zoektocht naar de perfecte boerenomelet-mix uit de supermarkt. Deze maakte hij maar kwam er even later achter dat er champignon in zat, en dat is iets wat hij nooit zal eten. Toen moest ik ‘m maar opeten…. Met extra spek cause that’s how i roll ;)

08Multitasken: nagellak er af halen, thee drinken en een kano er bij terwijl ik de sims 3 aan het spelen was en een gesprek met Roy had XD

09OOTD op instagram :3 Ik ben echt gek op mijn rosegoude sierraadjes en mijn geruite blousejes!

10Curlywurly FOTD!

11Ik scoode de meest awesome knalroze katten hoodie bij C&A op de kids afdeling. Hij zo comfy en warm!

12Ook ging ik eind deze maand een weekendje naar mijn ouders. Roy zou eigenlijk niet thuis zijn en naar een personeelsuitje ergens in Nederland het hele weekend. Maar dat heeft hij op het laatste moment afgezegd ivm de operatie-pijn waar hij nog steeds best last van heeft. Toch wilde ik mijn super leuke weekendje in mijn ouderlijk huis niet afzeggen en ging ik alsnog 2 dagen weg. Tjappi wilde volgens mij nogal graag mee….

13Zaterdagochtend 10 uur: ik kwam thuis en m’n moeder schoof me meteen een met slagroom gevulde appelflap onder m’n neus.

14M’n mams beroemde bami :D zoooooo lekker! Ik maak het thuis zelf nooit omdat Roy geen bami lust. Het was serieus al 5 jaar geleden dat ik dit gegeten had. Een tweede bord was vanzelfsprekend!

15Dag 2 at paps en mams: een massive roombroodje. M’n vader vond dat ik wel wat kilo’s aan mocht komen :’)

16Na ‘s middags bij m’n ouders nog uitgebreid te zijn volgepropt met verse friet en weet ik het wat allemaal nog meer, kookte Roy ‘s avonds nog eens ff een grote pan boerenkool stamppot voor me. Holy moly, ik heb nog nooit zo veel gegeten in 2 dagen! Gelukkig kom ik nergens van aan anders was ik inderdaag 5 kilo zwaarder de nieuwe week begonnen XD

17

Timmi komt ook nog even snel tussendoor Hi zeggen :3

18Afgelopen woensdag uit eten geweest met mijn lieve collega’s!

19Ik draag mijn haar niet vaak vast maar als ik het doe is het in een strakke hoge staart!

20Ook ontving ik deze week nog een amazing pakketje van Wendy, super bedankt! Ben er echt freaking blij mee :D

En, hoe waren jullie afgelopen twee weken?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Get To Know Femketje; 16-31 Januari 2014.”

  1. Oh wauw die make up looks zijn zoooooo mooi! Oeh de sims <3 ik moest dat helaas van mijn pc verwijderen omdat hij veel te traag werd :(
    By the way, ik vind je blog erg leuk om te lezen! Dusss ik volg je vanaf nu via bloglovin :)
    xx

  2. Toch heb je leuke 2 weken gehad! En dan als afsluiting het pakketje :D Ik blijf het een super gaaf pakketje vinden en ben ook echt blij dat je het geweldig vind ;) We zien de lakjes vanzelf wel voorbij komen ;)

  3. Heerlijk al die foodies! Een appelflap gevuld met slagroom? IK BEN OM! Wauw, dat klinkt goddelijk. :) Je look van 3 jaar geleden is ook nog steeds een plaatje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//