Get To Know Femketje; 15-31 Oktober 2014.

Oktober is voorbij, gisteren was het halloween en vandaag weer gewoon een saaie eerste november. In dit artikel as usual mijn twee weekse verslagje van alles wat ik de afgelopen tijd heb meegemaakt ;)

1oktNieuwe plaids gescoord op mijn werk met een mooie korting :D Ze zijn zo zacht en cosy dat Tjappi ze wel alweer wilde inpikken.

2oktVanavond kies ik de winnaar van de drie te winnen EOS lipbalms :D Nog even geduld dus!

03oktIk mocht alweer een nieuwe telefoon uitkiezen en de keuze was na mijn galaxy s3 snel gemaakt, de s5 it is! De witte variant natuurlijk ;)

04oktHalloween look: geinspireerd op AHS.

05oktRoy was op een zaterdagavond niet thuis en ik moest alleen eten. Geen zin om door slecht weer naar de supermarkt te gaan dus thuisbezorgen it was XD

06oktChillaxen met Tjappi :D

07oktHaren gekruld met de MiraCurl :3 Voor een eerste poging niet slecht!

08oktLate night blogging session, nieuwe looks schiet ik tegenwoordig ‘s avonds omdat ik dan perfect licht heb met mijn lampen :D

09oktIce Fairy Halloween Look :D

10oktEn al snel volgde de derde halloween look van dit jaar :3 Hier was ik er nog mee bezig, er kwamen uiteindelijk nog meer spinnen bij :D

11oktHelemaal verliefd op deze essence blush.

12oktEn dit paletje vond ik ook al zo fijn :D Veel nieuwe favorieten ontdekt deze maand.

13oktEen massive Ciate aankoop gedaan :D

14oktDeze lekker ruikende kaars won ik bij Tedje :)

15oktIk bestelde na lang twijfelen mijn halloween outfit: ik ga als killer roodkapje!

16oktOmdat femketje.nl deze maand alweer 4 jaar bestaat heb ik wat kekke winacties georganiseerd waaronder deze van Treatwell.

18oktDe uiteindelijke halloween goth spider girl look :) Vind ‘m erg geslaagd.

19oktOok heb ik ontzettend veel gewerkt deze maand, like hello: fulltime is ook echt fulltime met soms 6 dagen achter elkaar. Op weg naar mijn werk loop ik altijd onder deze pretty bomen door.

20oktEn weer al zo’n favoriet: het W7 in the night palette :D

Hoe waren jullie laatste paar weken? Leuke vakantie gehad of was je net als mij de sjaak en moest je gewoon werken? ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Get To Know Femketje; 15-31 Oktober 2014.”

  1. Ohhh die mooie aankoopjes van Ciate !! WOW Toevallig krijg ik als het goed is vandaag een pakketje van de ICI Paris met 2 lakjes van Ciate. YAY ! En het W7 palette in the light is ook echt gaaf !

  2. Super leuke foto’s! Wat een geluksvogel ben je zeg met de Samsung Galaxy S5. Ben zelf nu op zoek naar een tweedehands S3 hahaha.

  3. Wat leuk om te zien!!! en die plaids ooh ik ben daar zo gek op! Lekker warm en zacht! Ideaal voor op de bank of op bed haha

  4. en hoe bevalt je telefoon? ik heb ook de s3 en heb gisteren de s5 besteld dus als t goed is komt die maandag….ben heel benieuwd.

  5. Weer heel veel leuke foto’s. En gaaf dat je nu in de S5 hebt ^.^ Ik kan pas in juni 2015 verlengen. En mijn geduld is op :P

  6. Fijn he lampen voor foto’s maken? :-D Ik vind Ciate er altijd zo mooi uitzien, mooie aankoopjes zo te zien. ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//