Get To Know Femketje; 1-15 Oktober 2014.

Oktober is alweer half voorbij, de tijd gaat elke maand steeds sneller but I don’t mind! Vandaag weer een get to know femketje artikel met een berg persoonlijke foto’s :)

011 oktober was een stralende dag, hier liep ik alweer naar mijn werk toe in het zonnetje! Super fijn paadje vind ik dit :3

02 oktDeze stuurde Roy naar me toe en sindsdien kan ik niet meer anders denken als ik LMAO zie :’)

03 oktGorgeous nieuwe catrice lakken, die liquid metals zijn echt stunning.

04 oktOp 3 oktober ging ik na mijn werk in de avond met mams naar de theater voorstelling van Mirusia in Middelburg. Er was vrij weinig tijd om foto’s te maken en mensen drongen voor en de hele rambam, maar ik was super sneaky door een snelle selfie te maken ;)

05 oktHet weekend voor mij verjaardag was ik vrij, zo nice! Op 4 oktober vierde ik alvast mijn verjaardag in de avond/nacht met mijn liefste vriendinnetjes. Een verjaardag vieren betekent extra input voor de make-up look :)

07 oktHet was ultra gezellig! Hierboven een foto van wat later op de avond/in de nacht met de lieve Angela (links) en Roland (midden), beide ex-C&A collega’tjes en super lieverds :D

06 oktDe dag daarna was ik best brak maar moest ik alles voorbereiden voor mijn familie visite in de middag. Die dag was best wel gruwelijk verpest door een aantal dingen die gebeurde (ik zal er niet teveel over vertellen want ben er nog steeds not amused door), maar was wel super blij dat bijna al mijn broers er waren :) Sommige zie ik bijna nooit omdat ik een stuk verder weg woon dan de rest, en ik mis ze stiekem best wel >.<

08 oktDe dag van mijn verjaardag op 6 oktober had ik alleen een bday post geplaatst op femketje.nl. De dag daarna was ik wel weer gewoon back on track met een nieuwe FOTD!

09 oktOh en weer even terug naar maandag (deze foto postte ik pas dinsdag want ik was de beer en roos vergeten mee te nemen van mijn werk ‘ s maandags), ik was aan het werk op mijn verjaardag en toen kwam er ineens een bezorger aan mijn balie met een super schattige beer en rode roos die Roy had laten bezorgen!

10 oktOok kreeg ik dinsdag een super gaaf pakketje van Joyce! Kijk hoe epic die oorbellen zijn :D

11 oktOok won ik eerder van de maand nog een gaaf NYC pakketje bij Silja. Dat oogschaduw paletje en lipstick potloodje zijn instant favorieten!

12 oktOok kreeg ik vorige week deze awesome krul tool bezorgd, hier komt dit weekend een review artikel en video over online!

13 oktSneak peak van het krul-resultaat :3 (en look met het gewonnen nyc setje!)

14 oktOp zaterdag 11 oktober werd ik meteen uit mijn werk om kwart over 5 opgehaald om naar Utrecht te gaan. Roy’s pleegouders en dus mijn schoonpleegouders waren die dat 40 jaar getrouwd en dat gingen we vieren door uit eten te gaan in een massive restaurant :D Wel hebben we er in totaal 4 uur voor in de auto gezeten, 2 uur heen en 2 uur terug naar Zeeland!

15 oktAfgelopen zondag kwam er alweer een winactie online. Deze maand bestaat mijn blog alweer 4 jaar en dat moet gevierd worden!

16 oktSoms heb je geen inspiratie om te koken en daarom scoorde Roy en ik maar een zak broodjes en een pittige unox rookworst. Nommm!

17 oktDiezelfde avond nog even los gegaan met make-up voor de tweede halloween look van dit jaar. Ik weet nog niet of ik dit jaar weer 4 looks kan maken omdat ik zoveel werk, maar ik doe mijn best :D

18 oktMaandag stond er weer een mooie draagbare look online :)

19 oktOok ontving ik awesome EOS lipbalms ter review. Waarvan ik er eerst al twee kwijt was omdat Timmi ze van tafel af wipte om er mee te spelen XD

20oktNieuw nagellakje en image stamping plate van BPS uitgeprobeerd!

21oktIk draag de laatste tijd amper meer make-up op mijn werkdagen, niet eens mascara komt met me in aanraking. I’m giving my skin a break! Femketje a la puur natuur komt daarom ook steeds vaker voorbij op IG en de blog ;)

En hoe waren de eerste twee weken van oktober voor jullie? Ik heb nu al zin in de komende weken, hallo Halloween :D

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 Oktober 2014.”

  1. Leuk om te lezen en te zien! Bij mij is het nogal druk met school & mn blog en mweeh… Blij dat ik straks een weekje vakantie heb!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//