Get To Know Femketje; 1-15 Juni 2015.

Juni is alweer half voorbij, en dat betekend dat Roy jarig is :D yaaaaay! Hij wordt vandaag alweer 28!

01juniBoink, kopstoot van Timmi met liefde :3

02juniBeetje gespeeld met liquid lipsticks en een simpele classy matte liner.

03juniDit chocolade/roombroodje was hemels.

04juniMijn 2 liefdes naast elkaar. Moet nog steeds wennen aan de D5200, maar langzaam aan krijg ik het steeds beter onder de knie :)

05juni1 van mijn favoriete looks kwam online :D

06juniOmdat ik wekelijks hoor hoeveel ik op m’n mams lijk ^^’

07juniOp een vrijdag avond party for 2 met Melissa :D Nederland-VS gekeken, wat een dramatisch slechte wedstrijd zeg :’)

08juniEen ietwat smokey maar draagbare look :D

09juniEindelijk de kans om te bruinen :D

10juniMijn aarde element :)

11juniEen prachtig mooie foundation (thanks melissa!) uitgeprobeerd en een felle liquid lipstick. De foundation was trouwens de MAC Fluid Fix Foundation. Het enige nadeel is dat er geen pompje standaard bij de flacon zit, maar daar valt prima zonder te werken!

12juniEen shitload aan kwasten grondig gewassen met m’n nieuwe brush egg en double stuffed chocolate cookies genast :D

13juniMijn nagellak stash :3 Yesh, we have an addict over here!

14juniHet was warm.. heel warm afgelopen vrijdag. Dus een uniek moment: femke in een jurkje en voor het gemak maar ter verkoeling m’n haren in vlechtjes gedaan :3 Zoals vroegahh.

15juniOhja, ook dit gebeurde nog even tussendoor :(

16juniIk ging op zaterdag avond voor een 90’s grunge look. Ik ben verliefd op die tijd, mijn “vervlogen” jeugd :’)

18juniChillaxen met Timmi :D

17juniNa een korte blogstop en een hoop personal issues toch maar weer aan het bloggen geslapgen! Meteen 2 nieuwe posts online geknald (de fire look en de notd) like a boss :3

19juniEn vandaag is het dan Roy’s 28ste verjaardag. Links de ultra lekkere taart die mijn pleegschoonpaps gemaakt heeft, en rechts een foto van ruim 7 jaar geleden in mei 2008, toen ik net mijn havo examens had gehaald en samen ging wonen met Roy :3 Wat een jonkies!

Vanavond gaan Roy en ik nog gezellig uit eten met z’n 2. Hij heeft er altijd een hekel aan om z’n verjaardag te vieren maar ik vind het niet kunnen om helemaal niks te doen, dus dan reserveer ik wel ;) 

Op dit moment heb ik een weekje vakantie, maar mijn vakantie begon afgelopen zaterdagavond vrij vreemd met familie issues. En wat ben ik blij dat ik een qualified social worker ben zeg, dat komt soms zo ontzettend handig van pas! Long story short, het leven gaat allemaal een beetje veranderen hier, maar verandering wil niet meteen zeggen dat het slecht is!

Hoe waren de eerste 2 weken van juni voor jullie?

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 Juni 2015.”

  1. Gefeliciteerd! Wat een leuke foto van jou en Roy, echt leuk dat jullie al zo lang bij elkaar zijn! En mag ik even kwijlen over je nagellakstash? :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//