Get To Know Femketje; 1-15 Februari 2015.

Valentijnsdag en half februari zijn alweer voorbij gevlogen, hoog tijd dus voor een nieuw Get To Know Femketje artikel :D

01feb15Februari begon met werken op zondag en thuiskomen naar de liefste poezenbeestjes ever!

02feb15Dit zinnetje spreekt voor mij zoveel gevoel uit, zeker de afgelopen tijd. Ook is het een zin uit het gorgeous nummer fix me van Coldplay, love it!

03feb15

Ruitjes blouse en FOTD time :D

04feb15Ik scoorde 2 kekke vesten via sans-online.nl, ben helemaal verliefd op dit koraalkleurige vest, die is echt neon in real life!

05feb15Ook besloot ik op 1 februari ineens om spontaan aan mijn rijbewijs te beginnen. Theorie boek en cd rom besteld en 6 februari had ik mijn intake les om een spoedcursus te volgen eind maart.

06feb15Love deze foto :D

07feb156 februari zat ik ‘s ochtends vroeg al in de auto mijn intake rijles te doen, maar waren Roy en ik ook alweer 10 jaar samen :D WHUUUT!? Yesh, ik ben al sinds mijn 14e bij mijn ware liefde :3

08feb15Diezelfde dag had ik zin om mijn nagels ff lekker uitgebreid te doen, niet alleen om ons 10jarige jubileum maar ook omdat ik de dag daarna (ik was trouwens 3 dagen achter elkaar vrij, super nice) een personeels etentje had bij mijn baas thuis en een keertje niet met tipwear ergens aan wilde komen zetten, haha! Op de foto hierboven had ik net 2 nagels gedaan, uiteindelijk waren ze allemaal glitterig en bejeweled like crazy :D

09feb15Mijn simpele look, UD naked 3 palette en een winged liner, flawless face en een beetje transparante gloss, lekker simpel maar pretty :3

10feb15Uit eten bij Tafelen met Roy :D Was lekker en gezellig, alleen wel rete druk!

11feb15Hoe ik me de afgelopen paar weken voel rondom mijn theorie examen wat ik a.s. vrijdag heb en gewoon rondom het hele auto rijden zelf >.< Ik word er nerveus van!

12feb15Timmi wilde mijn tonijnsalade bietsen :3

13feb15Laat de lente maar komen met deze FOTD!

14feb15Mijn motto for life!

16feb15Timmi checkt of ik wel echt aan het stampen ben voor mijn theorie :’)

15feb15Amen sister!

17feb15Afgelopen vrijdag mijn eerste echte rijlessen gehad, 2 achter elkaar en om maar meteen in het diepe te springen ook een stuk snelweg er bij, vastgelopen op akelige wegopbrekingen in het dorp hier, en naar Vlissingen gekard waar ik de les eindigde. Vrachtwagens zijn freaking eng om zo vlak langs te rijden met 120 km/u.

18feb15Mijn hart werd een beetje gebroken diezelfde dag, maar dat is een lang verhaal waar ik het vandaag nog niet over ga hebben. En ik moet toegeven dat het nog steeds best wel gebroken is :(

19feb15Time to cheer myself up met wat nieuwe nagellak en douche beauties. Deze geur is zoooo lekker! En bijna matching nagels, wat wil je nog meer in life :D

20feb15Valentijnsdag begonnen met een popping ombre lip look, maar alleen geëindigd doordat Roy onverwachts de hele avond weg moest :( Een pluspunt daarvan was wel dat ik de hele avond muziek heb opgenomen en er binnenkort dus meerdere a capella nummers online zullen komen :) Hier alvast eentje die afgelopen zaterdag al op yt en de blog verscheen :3

Op naar deel 2 van februari :D Wat hebben jullie de afgelopen 2 weken meegemaakt?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Get To Know Femketje; 1-15 Februari 2015.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//