Generation Glamour – Luminous Red.

Een tijdje terug kreeg ik bij aankoop van 2 Colgate tandpasta’s een toepasselijke rode nagellak van Generation Glamour. Je kon kiezen tussen 2 tinten, een meer oranje rode lak en deze klassieke rode kleur die ik koos met de naam Luminous Red. Het is altijd leuk om gratis goodies te krijgen bij dingen die je normaal altijd al koopt. Ik heb dus niet lang gewacht het lakje te testen en swatchen, en ik moet zeggen dat dit 1 van mijn mooiste rode lakjes is.

DSC_6969

De lak is echt een klassieke felrode lak, creamy en dekt lekker snel met maar 2 dunne laagjes. Het heeft een glossy finish maar je kunt er altijd nog met een extra topcoat overheen. Iets wat ik wel aanraad is om sowieso een goede basecoat laag aan te brengen, voordat je met deze rode kleur aan de slag gaat. Rood staat er om bekend je nagels gruwelijk te verkleuren en dat is iets wat niemand wil.

Ik heb geen idee of de lakjes ook los van de tandpasta’s te krijgen zijn, maar waarschijnlijk kun je bij Etos nog wel wat Colgate producten scoren met een extra gratis lakje :3 Het kwastje werkt fijn en in het potje zit maar liefst 15ml lak!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Generation Glamour – Luminous Red.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//