Food & Drinks: Milk&Fruit Sinaasappel.

Ola lieve lezers!
Deze week een nieuw onderwerp waar ik wekelijks/maandelijks over zal schrijven namelijk reviews over eten, drinken of wat dan ook te maken heeft met Food & Drinks. (Dit kunnen dus ook receptjes e.d. zijn!)
Deze week het eerste artikel over Milk&Fruit Sinaasappel. 1 van mijn favoriete zuivelproducten. Natuurlijk is een lekker koud glas melk op zijn tijd ook goed te doen, maar van dit spul kan ik blijven drinken! En zo erg is dat nog helemaal niet aangezien er een berg vitamine C in zit en niet al te veel verzadigde vetten.
Okay, er zit wel wat vet in, 1 gram per glas, maar om nu serieus alle vetten uit je leven te bannen, dat heeft toch geen zin en daardoor geniet je volgens mij ook niet echt meer van eten en drinken. Ik hou er van om niet te veel na te moeten denken over of iets nu wel of niet goed voor me is want ik houd gewoonweg van lekker eten en drinken en daarom kan het me niet erg veel schelen als een grammetje vet in zit.
De smaak doet me een beetje denken aan iets van vroeger maar ik kan me niet meer herinneren wat dat precies was. Op zich smaakt het wel een beetje naar oranje Fruitella’s, misschien is dat het wat me aan vroeger doet denken. Deze specifieke smaak is daarom niet voor iedereen weggelegd, ik ken zelf ook vrij weinig mensen die deze smaak ook echt lekker vinden en zij pakken ook eerder naar de kers en aardbei variant.
Zeker een aanrader voor mensen die geen gewone (magere)melk lusten maar die wel hun zuivel binnen willen krijgen. De pakken zijn te koop bij de meeste supermarkten zoals C1000 en AH en kosten rond de €1,00 per pak.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Food & Drinks: Milk&Fruit Sinaasappel.”

  1. Lijkt me niet zo lekker, maar ik ben sowieso niet zo fan van sinaasappel smaakjes.

  2. Hmmm, zou dit best wel eens willen proberen denk ik :) Bedankt voor de tip :D

  3. Hm, als ze het in andere smaken hebben…goeie tip! Ik moet vaker melk drinken ;)

  4. Lijkt me echt lekker en laat ik nou net bij de albert heijn werken en ik heel graag daar wat kopen qua drinken (altijd na het werken:P) Nougoed, ik ga het eens proberen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//