Femketje’s Favourites; Rode Lipsticks.


Rode lipstick is altijd al 1 van mijn favoriete kleuren geweest maar is soms wat lastig te dragen. Je moet altijd goed op de ondertoon letten en niet iedere huidskleur staat met elke toon. In dit artikel mijn top 3 favoriete rode lipsticks (voor een low budget prijsje!)
 

1.       HEMA volumizing lipstick in 06;
Voor nog geen €3,00 heb je deze in de pocket. Een mooie volle rode kleur die erg mooi bij pinup looks staat met een simpele winged eyeliner.
2.       NYX round lipstick in 536 Eros;
toen ik deze lipstick bestelde verwachtte ik hem iets meer de koraal/oranje kleur op, maar hij was uiteindelijk mooi fel rood. De perfecte rode kleur die lekker creamy aanbrengt.
3.       66 lip palette;
In dit palette zitten meerdere rode tinten en ik kan eigenlijk geen favoriet kiezen omdat ik ze allemaal wel wat speciaals vind hebben!
Wat is jullie favoriete kleur lipstick?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Femketje’s Favourites; Rode Lipsticks.”

  1. Ik heb zelf snow white van NYX. Ben er gek op!!! xxx Roooodd <3

  2. Ik draag eigenlijk nooit (rode) lipsticks, maar toch heeft het wel iets. Super gaaf dat je zo'n palette daarvoor hebt ♥

  3. De eerste lijkt me echt een super fijne lipstick! Ga ik zeker eens achter kijken of ze die ook bij de HEMA hier verkopen. =)

  4. Ik draag heel vaak rode lipstick is echt mijn favoriete kleur voor op de lippen! Ik gebruik altijd een rode lipstick van maybelline! Die van NYX ziet er ook mooi uit ^-^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//