Femketje’s Favourites; Parfum.

Bijna elke vrouw heeft wel 1 luchtje waar ze helemaal verknocht aan is… Ik heb zelf een top 3 van mijn favoriete parfums samengesteld.
 
1.       Miss Dior Cherie; hoe kan je dit zoete, frisse en zomerse geurtje nu niet lekker vinden! Het flesje alleen al is to die for met die strik-dop.
2.       Kate van Kate Moss; een luchtje wat ik alweer een jaar geleden voor kerst gekregen had van mijn vriend. Een geurtje met een aantal hele leuke herinneringen aan vast dus. Dit luchtje vind ik wel wat meer voor in de herfst/winter want hij kan redelijk zwaar uitvallen op bepaalde huidtypes.
3.       L.A. Glow van JLO; dit luchtje had ik een paar maandjes geleden gewonnen en OMG wat een heerlijk zoete geur! Ook het flesje vind ik prachtig met roze glas dat overloopt naar paars. Ook zat er nog een grote ring bij maar die is voor mij net iets te zwaar om ook echt te dragen. Wel staat ‘ie mooi om het flesje zelf dus laat ik die ook lekker zitten.
Wat is jullie favoriete parfum of welke staat er nog op jullie wishlist?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Femketje’s Favourites; Parfum.”

 1. Mijn favoriete geurtje is momenteel ook Miss Dior Chérie. Gisteren kocht ik nog Heat van Beyoncé, waar ik ook wel heel tevreden over ben!
  Wat nog op mijn wishlist staat: Chance van Chanel :D

 2. ik wil ook graag die van Dior, alleen heb gister de beyonce heat rush gekocht. Die is ook heel erg lekker

 3. Miss Dior Cherie vind ik ook een erg lekker geurtje! Mijn favoriet is Vera Wang's Rock Princess. En sinds me is ingevallen dat ik nog geen parfum heb van Chanel, staat dat op m'n wishlist :) Welke weet ik nog niet..

 4. Dior is zo'n fijn geurtje!!!!!!

  Ik ben ook gek op Jean Paul Gaultier – Classic! :)

 5. Eerlijk gezegd weet ik van geen enkel geurtje die je laat zien hoe ze precies ruiken.
  Vind de flesjes erg leuk!
  Een van mijn favo luchtjes op dit moment is hearts & daggers van ed hardy

 6. Wat heerlijke parfumes heb je
  Helaas miss Dior is op bij mij
  Die van Jlo wil ik eerst ruiken. Lijkt mij heerlijke geurtje

 7. Leuk artikel! :)

  Heb Miss Dior eens geroken en is inderdaad heerlijk :)

  Mijn favoriete parfum op dit moment is Aqua di Gioa, maar vind Forbidden Rose ook fijn :)

  Heb enkele op mijn wishlist zoals Purr (tenzij die niet lekker ruikt, heb het nog niet kunnen ruiken, haha maar het flesje ziet er zo leuk uit :P), Miss Dior Chérie, Dior Pure Poison en ehm eentje van DKNY :) Tenslotte ben ik alvast erg benieuwd naar het derde parfum van Avril genaamd Wild Rose :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//