Femketje’s Favourites; Kettingen.

Elk meisje en/of elke vrouw heeft toch wel een aantal sieraden die ze vaker draagt dan welk ander sieraad dan ook. Natuurlijk heb ik ook qua kettingen een aantal favorieten die ik in deze femketje’s favourites zal laten zien. Bij sommige stijlen of tinten van metaal kon ik niet tussen 2 of 3 verschillende kiezen, deze staan dan gelijk aan elkaar als de nummer 1, 2 of 3!

Als eerste mijn drie hello kitty kettingen; allemaal hebben ze hetzelfde design maar in verschillende kleuren. Zo kan ik lekker matchen met verschillende kledingstijlen en kleuren!

Als tweede mijn Femketje naamketting; deze heb ik nog niet zo erg lang maar ik ben er gek op! Dit is ook 1 van de weinige kortere kettingen die ik vaak en graag draag.

Als laatste mijn twee favoriete koperkleurige kettingen; beide zijn lekker lang maar ik kan gewoon niet kiezen! Als eerste op deze nummer 3 mijn super cute ass uilen ketting (deze is trouwens ook in het zilver te krijgen). Daarnaast ook op nummer 3 mijn leopard ketting. Geen idee waarom, maar ik vind die gewoon echt prachtig!

Wat zijn jullie favoriete kettingen? Of ben je misschien meer een ringen of armbanden mens?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Femketje’s Favourites; Kettingen.”

 1. Mooie kettingen! Ik heb nooit veel sieraden gedragen, maar probeer daar nu verandering in te brengen.

 2. ik ben gek op sieraden! ringen en kettingen draag ik het meest, maar armbandjes zijn ook erg leuk! Ik vind je hello kitty's erg cute! en de naamketting heb ik ook met mijn naam en zonder steentje.

 3. wauw super leuke kettingen! vooral die laatste 2! die ketting met je eigen naam is ook heel gaaf! ik volg je je hebt echt een leuke blog! , volg je mij ook? xoxoxox

 4. @Anoniem die heb ik allemaal via ebay besteld, nouja gekregen van vriendlief maar wel via ebay besteld ^^ ik weet niet meer de precieze verkopers maar als je op hello kitty necklace zoekt kom je denk ik wel al een eind!

 5. Die Hello Kitty en die uil zijn leuk!! Ik ben gek op sieraden. Ik heb vooral heel veel oorbellen en allerlei hangertjes voor aan mijn ketting te doen.

 6. Echt superleuk die kettingen. Ik ben er ook zo gek op. Kan uren lang Ebay afspeuren naar de mooiste kettingen. Ik heb trouwens ook zo'n leopard print ketting. I love it :)

 7. superleuke kettingen!
  Die met die leopard print is super gaaf!

  Ik heb mijn ketting dag en nacht om, tis een mooi hart met de naam van me vriend erin gegraveerd. T is een verlovings "Ring" haha =P
  Ik wou iets anders dan iedereen, geen ring ofzo.
  Dus heeft mijn vriend toen op deze manier mij toch een verloof cadeau gegeven <3 ik ben er super blij mee ook al is ie vrij simpel <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//