Femketje’s Favourites: Haarproducten.


Deze week gaat de femketje’s favourites over mijn all time favoriete haarproducten *denk aan shampoo, haarmasker en andere stylingsproducten*.
 

1.       Shampoo: Andrélon en herball shampoo’s zijn altijd al mijn favoriet geweest. Ten eerste hebben ze bijna allemaal een lekkere geur en kun je heel specifiek jouw persoonlijke soort shampoo bij jouw haarsoort kiezen!
2.       Haarmaskers: Bij mij staat toch echt het care & repair haarmasker van Andrélon op 1! *samen gebruiken met de bijbehorende shampoo en conditioner werkt perfect!*
3.       Stylingproducten e.d.: Vooral de Wella producten die ik heb, de hitte beschermer en de anti frizz spray vind ik erg fijn werken en lekker ruiken. Wel zijn deze erg prijzig en alleen bij kappers te koop, maar ik doe wel erg lang met 1 flesje.
4.       Haarlak/mousse: Ik vind de (goedkope) haarlak en haarmousse van kruidvat huismerk echt fijn en ze hebben nog een fijn prijsje ook! Andere duurdere merken zijn daarentegen ook erg goed maar iets minder voor je bankrekening.
Welke haarproducten zijn jullie favorieten en zonder welk product kun je echt niet?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Femketje’s Favourites: Haarproducten.”

 1. Ik gebruik tegenwoordig het serum van de action, voor in mijn haarpunten.
  daar kan ik echt niet meer zonder!
  ik heb een hele tijd ook die herbal essences gebruikt! Tip voor jou, bij de action verkopen ze die ook, alleen wat goedkoper! haha.

  Liefs, Deborah

 2. @Diva Deborah ja inderdaad :D ik heb laatst een hoop flessen daar van ingeslagen :) denk dat ik wel voor een jaar shampoo heb staan XD

 3. Leuk artikel! Ik gebruik altijd shampoo van Zwitsal (gewoon omdat hij lekker ruikt en mijn haar dik maakt), Dove conditioner, Taft haarspray.

 4. Ik ben echt fan van John Frieda, gebruik er ook alles van. Nadeel is wel dat het best prijzig is

 5. Wat een fijne producten! Zelf hou ik ervan om nieuwe dingen te proberen, al vind ik de producten van John Frieda erg fijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//