Femketje’s Favourites; Blauwe en groene lakjes.

Deze week een Femketje’s Favourites over nagellak, blauwe en groene lakjes wel te verstaan.
1.       Rimmel London, 60 seconds 825 Sky High.
Een erg fijn lakje in mijn mening. Het kwastje is breed zodat je met 1 whipe je hele nagel al gelakt hebt.

2.       Catrice 240 Sold Out Forever.
1 van ’s werelds meest gewilde lakjes (dupe van chanel). Deze MOEST ik dus gewoon in mijn stash hebben. Ook vind ik lakjes van Catrice over het algemeen erg fijn dus heeft dit lakje alleen maar pluspunten.

3.       MNY my VARNISH 665.
Een erg mooie donkere, bijna mysterieuze kleur blauw die erg chique staat bij donkere kleding. Erg geschikt voor gala’s of avondjes uit. De dekking van deze lak is iets minder vergeleken bij de andere twee lakjes maar het kan er mee door. 1 laagje extra maakt ook niet uit als je van deze kleur houd.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Femketje’s Favourites; Blauwe en groene lakjes.”

 1. Ze zijn echt heel mooi <3
  Echt geweldige kleuren
  jammer dat ik me nagels bijt ;$

 2. Wauwie wat een mega lange nagels heb jij zeg! ö
  Jaloers hier.
  Die van catrice is trouwen kei mooi.

 3. Mooi (: een beetje t é lange nagels als je het mij vraagt, maar ze zijn wel mooi verzorgd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//