Femketje’s Digital Modelling Portfolio 2008/2009 *filmpje*

Het filmpje is te bekijken in HD!

Omdat ik al zo ontzettend vaak de vraag heb gekregen of ik een shoot wilde filmen, fotograferen, er een blog over schrijven, werk wilde laten zien van nu en vorige jaren (overal op youtube, twitter, hyves, FB, m’n blog en waar dan ook), nu eindelijk dan een slideshow-ish filmpje van mijn werk uit de jaren 2008 en 2009. Er komen later nog aparte filmpjes van het jaar 2010 en ook alvast 1 van het eerste semester van 2011!

In dit filmpje komen dus alleen 2008 en 2009 aan bod, waaronder er eigenlijk maar 1 of 2 foto’s uit het jaar 2008 zijn aangezien ik toen net samenwoonde en echt veel meer met fotografie bezig was dan de jaren daar voor. De foto’s komen voorbij in chronologische volgorde, van oud werk naar nieuwer werk.

Ik zal dus vanaf nu elk half jaar een filmpje maken met mijn werk (modellenwerk met o.a. shoots, shows en wat dan ook, en fotografiewerk) van die laatste 6 maanden! Stay tuned and enjoy <3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

14 thoughts on “Femketje’s Digital Modelling Portfolio 2008/2009 *filmpje*”

 1. Er zitten echt knappe foto's in je portfolio! Hoe lang doe je eigenlijk al modellenwerk? :)

 2. wauw Femke …prachtig foto`s allemaal. Trouwens heb ik op je Deviant arts je foto`s bewonderen. Allemaal mooi zeg!

  Heb je je foto`s zelf gemaakt? Ik moet van jou leren…love it

 3. @Dhini ja de meeste (99% ofzo) heb ik helemaal zelf gedaan; fotografie, model, make-up, styling en bewerking :) maar oefening baart kunst :D

 4. Wauw meis, wilde nog even extra in het bijzonder de foto op 3:31 noemen. Die make-up (en met name de lipstick) staat je echt GEWELDIG! Vind 'm persoonlijk ook school-approved! ;) *hint hint*

 5. Super mooie foto's allemaal meid, wauw! Die laatste vind ik nog wel het allermooist en ook zo schattig ^^

 6. Wat een mooie foto's zeg! En zo knap dat je ze allemaal zelf maakt. Echt heel mooi!

 7. Wauw…knap gedaan! Wil je mij leren om zo'n prachtig foto`s te maken.
  Ik wil zo graag zo'n foto`s kunnen maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//