Femketje’s Blog Bestaat 1 jaar! (And The Winners Are……)

Ola lieve lezers!

Vandaag is het feest op femketje’s blog want mijn blog bestaat vandaag precies 1 jaar! Natuurlijk wisten jullie hier al eerder van i.v.m. de winactie die al een week of twee gaande was en vandaag in dit artikel maak ik ook meteen de twee winnaressen bekend!

Sowieso wil ik nog even laten weten dat er eind deze week of begin volgende week nog een extra winactie online komt, gewoon om het 1 jarige bestaan nog wat extra te vieren en om mijn lieve lezers allemaal nog wat extra te bedanken. Wat de prijzen hier voor worden weet ik nog niet precies maar ik kan al een lichte hint geven: Primark……………

Ik ga namelijk deze donderdag met 4 van mijn lieve collega’s naar Primark in Rotterdam, wat voor ons Zeeuwse meisjes betekend dat we al vroeg de trein in moeten! Hier komt waarschijnlijk nog een vlogje van en natuurlijk nog een shopvlog. Ook komt er deze week of volgende week EINDELIJK een filmpje of artikel over mijn bday presents en nieuwere aankopen; ik was namelijk gisteren ook wezen shoppen met twee vriendinnen en aangezien ik nog steeds niet al mijn cadeautjes binnen heb i.v.m. herdrukkingen van boeken e.d. komt dat verslag wat later.

Maar nu is het tijd om de twee winnaressen van mijn eerste 1 jarige bestaans winactie bekend te maken………

Prijs nummer 1, de hoofdprijs is gewonnen door:
SAMANTHA! (@Samchibi)

Prijs nummer 2, de troostprijs is gewonnen door:
LONNEKE (@lifeoflonneke)

Ik zal beide dames vandaag nog contacteren via twitter in een DM!

Niet gewonnen? Zeker niet getreurd want zoals ik al eerder vertelde in dit artikel komt er nog een extra winactie aan! Ik wil alle deelnemers sowieso nog bedanken voor het mee doen en het volgen van mijn blog, het wordt super gewaardeerd!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Femketje’s Blog Bestaat 1 jaar! (And The Winners Are……)”

  1. Oh my god! Ik heb gewonnen. Ontzettend leuk vind ik dat! :D Super bedankt, hihi!

  2. Gefeliciteerd met het éénjarig jubileum van je blog! Nog vele jaren!
    groetjes LindaB

  3. Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog, ga zo door :D En gefeliciteerd aan de winnaressen! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//