Feest In Huize Femketje!

Ola lieve lezers!

Even een kort en snel update berichtje om te vertellen dat ik sinds gisteren afgestudeerd ben! :D Het was nog even afwachten op het laatste cijfer maar eindelijk is het zo ver; ik neem afscheid van het HBO en de Hogeschool Zeeland. Het voelt heel raar maar ook wel weer goed tegelijkertijd. Vier jaar lang heb ik m’n ass off gewerkt en het resultaat zal ik op 10 juli in m’n handjes gedrukt krijgen. Kan niet wachten!

Het enige dilemma wat ik nu nog heb is; Wat doe ik aan naar de diploma uitreiking…….

In ieder geval wil ik iedereen super bedanken voor alle good luck wishes de afgelopen tijd. Ze hebben zeker geholpen :3

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Feest In Huize Femketje!”

  1. Ik was zo druk bezig, dat ik dit nu pas lees! Maar ik wil je alsnog van harte feliciteren! Dus bij deze lieve Femke, van harte gefeliciteerd en super goed van je! Fijn hoor zoveel positief nieuws de laatste tijd!! Geniet van alles!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//