Favoriete Lila Nagellak!

Al eerder konden jullie mijn favoriete lavendel blauwe lakjes zien die in mijn stash rondzwerven. Vandaag is het de beurt aan mijn favoriete lila lakjes, want zeg zou zelf, lila is toch een perfecte lente kleur! (Ben je benieuwd naar swatches? Van alles lakjes staan reviews op mijn blog!)

DSC_2731 copyCatrice 140 Let’s Mauve On! – NYC 257 Lavender Cupcake – Essence 58 The One And Only – HEMA #85 – Catrice 02 Lavenderlicious (Enter Wonderland LE) – ELF Lilac – China Glaze Sweet Hook (Electropop collectie).

Wat zijn jullie favoriete lila lakjes of heb je nog aanraders?

x femketje

PS: Doe jij al mee aan de 2 nieuwe winacties op femketje.nl? Je maakt kans op een nagellak setje met o.a. Catrice en Essence, en in een andere winactie die tot en met vandaag loopt, geef ik 3x een 15ml sample arganolie weg!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Favoriete Lila Nagellak!”

  1. Lavender Cupcake heb ik zelf ook en die is echt gorgeous! Rumples’ Wiggin van OPI is mijn favoriet :)

  2. Ik heb nog een super mooi lila nagellakje van OPI maar die zat in een collectie en is dus niet meer te koop. Ook vind ik de lila nagellak van Sephora ook heel mooi (:
    jouw collectie is ook super coool!

    xxxx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//