Fashion: Mijn Gorgeous Nieuwe Tas *Sammydress.com*.

Een tijdje terug kreeg ik een super leuk mailtje van SammyDress.com met de vraag of ik iets van hun shop wilde ontvangen ter review. Toevallig genoeg was mijn eigen oude handtas echt gruwelijk aan vervanging toe en zocht ik een mooi nieuw exemplaar uit, die groot genoeg zou zijn om alles mee te zeulen naar o.a. m’n werk.

SD bag

Ik koos een beige/creme kleurige tas met mooie stevige gouden details en iets lichter gekleurd kant. Lekker romantisch, vrouwelijk en classy: Me likey! De tas zelf is op dit moment in de sale en kost nu nog maar 9,94 euro i.p.v. ruim 17 euro. De tas zelf is trouwens ook in het zwart en wit te krijgen, maar zelf vond ik deze beige variant het mooist voor dit lente seizoen waarin zachte (pastel) tinten hip en happening zijn.

SD bag 5 SD bag 2 SD bag 3

Ik heb expres lekker veel foto’s toegevoegd in dit artikel, om de tas van alle kanten te laten zien. Je kunt de tas gewoon dragen maar ook met een wat langere strap om je lichaam heen. Deze langere strap vond ik zelf wel iets aan de korte kant, op de foto hieronder is hij op z’n langst. Zelf hou ik er van als deze nog wel iets langer is maar ach, op zich is met een iets kortere lengte niets mis ^^

SD bag 4

De tas is binnen in lekker ruim, alles past er in wat ik nodig zou kunnen hebben. Een flesje water, mijn portemonnee, sleutels, gsm, lader en notitieblokje. Ook heb je aan de achterkant van de tas nog een ritssluiting waar je makkelijk je gsm of sleutels in kunt doen. In de tas heb je ook nog 2 losse vakjes en een gesloten vak met ritssluiting. De tas voelt stevig en is van prima kwaliteit, zeker gezien de prijs!

Ik zou zeggen, kijk vooral eens even rond op sammydress.com want ze hanteren geen verzendkosten en de levering is pretty snel, binnen 2,5 week had ik de tas al binnen!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Fashion: Mijn Gorgeous Nieuwe Tas *Sammydress.com*.”

  1. Mooie tas, ik vind sammydress echt een leuke site ik heb er al een paar keer wat besteld waaronder enkellaarzen en een high waisted broek(paste helaas niet) en ik wacht nu nog op een skaterrok hopelijk past die wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//