Eyeko Skinny Eyeliner.

Eyeliners, potloodjes en dan vooral zwarte kunnen niet ontbreken in een make-up stash. In de glossybox van februari 2012 zat (weer) een zwart kohlpotlood en dit keer van het merk Eyeko. Zelf heb ik al een aantal andere Eyeko dingetjes waar ik best tevreden over ben en had ook niet verwacht dat dit simpele en basic potloodje tegen zou vallen.

Het enige wat echt opvalt aan dit potlood is de lengte er van. Het lijkt super lang door het stuk wat er aan gezet is maar het potloodje is eigenlijk maar een paar centimeters lang. Het is dus simpelweg meer verpakking dan product (en dat voor een redelijk hoge prijs van €10 per potlood!).

Afgezien van het langere ‘handvat’wat ik overigens wel handig vind maar geen must, is het wel een fijn, zacht en goed gepigmenteerd zwart kohlpotlood. Het heeft een mooie diepzwarte kleur en is ook makkelijk te blenden of wat te vervagen voor een meer smokey eye look.

Al met al, ik ben er wel blij mee en het is zeker geen verkeerd product. Maar vergeleken bij een zelfde soort zwart oogpotlood met dezelfde kwaliteit van €2 of minder zou ik toch voor de goedkopere gaan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Eyeko Skinny Eyeliner.”

  1. Hoelang blijft deze oogpotlood zitten ?
    Als ik oogpotlood opdoe is deze na een werkdag helemaal uitgelopen, dus zoek ik echt een potlood die goed 8u blijft zitten.

    1. ik weet niet precies hoe lang deze goed blijft zitten maar zeker niet de hele dag.. als je erg lang goedzittende eyeliner wilt kun je het beste een gelliner gebruiken, die zijn vaak waterproof en kunnen normaal gesproken ook gewoon op je waterlijn :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//