Essie Tart Deco.

Ik ben gek op Essie lakjes en ik was daarom ook super blij toen ik deze gehype’te must have Essie lak in een leuke winactie had gewonnen. Ik had zelf al 4 andere Essie lakjes in totaal andere kleuren en elke keer dat ik de stad in ging op zoek naar Tart Deco, was deze steeds uitverkocht. Essie lakjes zijn niet bepaald budgetproof door hun aardig hoge prijs maar jezelf af en toe verwennen met een Essie lakje is geen crime!

DSC_2310 copy Tart Deco is echt een lente en zomer kleurtje die bij zowat elke huidskleur mooi staat. Ik kan het omschrijven als een zalm-oranje-roze tint, misschien nog wel met een hintje peach in de mix. De lak zelf is mooi creamy en bevat verder geen shimmer, glitter of gloed. Het lakje heeft gewoon een mooie volle tint die dekt met 2 dunne laagjes. Daarnaast is de droogtijd normaal, je zit in ieder geval niet een uur met je handen te wapperen tot de lak eens droog is.

DSC_2313 copy(Hier een lakje van Catrice (Pimp My Shrimp) naast Tart Deco van Essie. Ze komen aardig bij elkaar in de buurt qua kleur, alleen is Catrice iets donkerder)

Zelf ben ik al snel verliefd op lieve voorjaar kleurtjes als deze, ik weet ook zeker dat ik ruim 10 zalmige peachy tinten in mijn stash heb van bijvoorbeeld Catrice, Essence en andere merken. Toch pak ik deze van Essie het vaakst gezien de kwaliteit want deze lak chipt bij mij vrijwel niet, zeker niet met een goede base en topcoat. Essie lakjes zijn ietsjes in prijs omhoog gegaan door de btw verhoging wat ze nu €10,16 per stuk maakt. Een flesje bevat 13,5ml lak waar je erg lang mee doet, een prima prijs-kwaliteit verhouding als je het mij vraagt!

x femketje

PS: Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt kans op €45 shoptegoed bij haarshop.nl! De actie loopt tot en met 3 maart 2013.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

34 thoughts on “Essie Tart Deco.”

  1. Mooi kleurtje!
    Handig dat je zo 3 verschillende lakjes naast elkaar hebt geswatched :) Want ik vind Essie toch iets te prijzig.

  2. Ik vind Essie ook echt enorm fijn! Ik heb nu zo’n 9 lakjes van het merk en ben er gek op. Gelukkig woon ik bij de grens met Duitsland want daar zijn ze een stuk goedkoper (8 euro) en ze hebben vaak LE’s die hier in NL niet uitkomen. Ik heb er ook heel wat nagelverzorging van, de sneldrogende topcoat (good to go) is helaas geen aanrader :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//