Essie Polishes: Bikini So Teeny & Cascade Cool.

Voor mijn verjaardag had ik een paar cadeaukaarten gehad, o.a. eentje van de etos waar ze Essie lakjes verkopen. Omdat ik ook een lakje van Essie voor m’n verjaardag had gehad (en die beviel echt amazingly goed) ging ik met mijn opgewaardeerde cadeaukaartjes een kijkje nemen bij de Etos. In de hoop nog een paar Essie lakjes te kunnen scoren en guess what, I found me some pretty new goodies!

Ik heb niet 1 maar 2 afgeprijsde Essie lakjes gevonden in super mooie lieve kleurtjes. Essie lakjes kosten tegenwoordig €10,16 maar ik had deze met 50% korting gescoord en betaalde dus voor beide lakjes in totaal maar €10,16. Essie lakjes vind ik over het algemeen best prijzig en komen best dicht in de buurt van O.P.I. prijzen maar de kwaliteit is zeker niet slecht.

Bikini So Teeny is echt een prachtige lavendel blauwe tint met fijne shimmers in. Het lakje dekt redelijk goed, niet super snel maar met 2 laagjes zit je mani er weer netjes op. Cascade Cool is daarnaast echt een adorable baby roze kleurtje zonder shimmer die ook dekt met 2 laagjes. Beide lakjes zijn lekker creamy en drogen redelijk snel wanneer je dunne laagjes aanbrengt. Ook de kwastjes van deze lakjes vind ik fijn. Ze lijken een beetje op de vernieuwde Catrice kwastjes die ook ietwat breder en afgerond zijn.

Al met al, me likey Essie lakjes en misschien kun je, als je geluk hebt, deze lakjes ook nog met 50% korting scoren bij een Etos filiaal bij jou in de buurt!

x femketje

Pssst! Doe jij al mee met de nieuwe winactie? Je maakt dit keer kans op een set kleurlenzen naar keuze!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “Essie Polishes: Bikini So Teeny & Cascade Cool.”

  1. Ik zou eigenlijk niet weten waarom je een lakje van €10,- zou kopen als je van hetzelfde geld 10 lakjes kunt kopen….:S
    Wel mooie kleurtjes ^_^

      1. Nee idd.. Bij OPI gaat dit (wat mij betreft) niet altijd op.. Bij Essie daarentegen wel :) Die kan ik met gemak een week dragen, wel met topcoat natuurlijk ;)

  2. Mooie zachte kleurtjes! Ik koop eigenlijk nooit dure lakjes. Wel loop ik nog steeds te lurken naar een OPI lakje, die zijn ook zo prachtig!

  3. Wauw, prachtige kleurtjes! Essie nagellakjes zijn inderdaad duur, maar met zo’n deal is ‘t wel leuk! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//