Essence You Rock Refreshing Spray.

Een tijdje geleden alweer had ik deze spray gekocht om hem zomaar eens uit te proberen. Zulke sprays staan normaal niet op mijn wishlist maar omdat er een mooie 50% kortingsactie was, kon ik deze niet laten staan.
De spray kost normaal gesproken €1,99 en er zit zo’n 100ml in die 12 maanden lang goed blijft.
De fles zelf heeft wel een leuk design en is aardig stevig wat goed van pas komt in een bomvolle zomertas op bijvoorbeeld vakantie. De fles sprayt wel goed, verstuivend en fris en er zit een niet al te aanwezige geur aan de spray zelf.
Al met al, een fijne spray die zeker wel doet wat beloofd wordt, namelijk verfrissen!
x femketje
PS: vergeet niet mee te doen met de winactie!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence You Rock Refreshing Spray.”

  1. Klinkt als een fijne spray.
    Helaas heeft de you rock collectie de kruidvat hier niet gehaald. Ik had hem anders ook graag uit willen proberen.

  2. Klinkt fijn en met zo'n korting zou ik zoiets ook wel meenemen ja, altijd handig maar meestal toch niet iets wat ik snel koop voor de volle prijs.

  3. Die kocht ik tijdens sale :D en best fijn, maar ik liever zonder geurtje eigenlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//