Essence Studio Nails; French Nail Tips Remover.


Ik hou van glitternagellak, en niet zo’n beetje ook. Toch droeg ik het eerst sporadisch omdat het gewoonweg een hel was om het er af te krijgen zonder je nagels al te veel te beschadigen door de glitters of acetonhoudende remover.

 

Dit remover potje is echt een geschenk uit de hemel als je glitternagellak snel en makkelijk van je nagels af wilt krijgen!
Het heeft een fijne grootte en binnenin zitten roze uitsteekseltjes die helpen de glitters snel van je nagels af te krijgen, samen met de remover die er in zit. Wel is het gaatje waar je je vinger in moet doen ietsjes te groot voor mijn smalle vingers, maar dat is op zich geen probleem.

 (toevallig had ik mijn nagels grondig moeten inkorten nadat 1 nagel gebroken was at work toen ik de productfoto’s ging maken! >.<)


Het duurde bij mij zo’n 30 tot 60 seconden om 1 nagel glitterlak vrij te krijgen, zonder al te veel moeite te hoeven doen. Naderhand, toen de remover was opgedroogd (wat overigens super snel gebeurd!), rook het super lekker naar kaugomballen maar merkte ik wel dat mijn nagel wat uitgedroogd was (doordat er o.a. aceton in zit) en er een wittig laagje achterbleef. Daarom raad ik aan om na gebruik van deze remover je handen en vooral je nagels goed te wassen met water en zeep.
Afgezien van dat het je nagels wat uit lijkt te drogen, ben ik erg tevreden over dit wonder in een potje!
Voor maar €2,49 krijg je 50ml remover en is te koop bij de meeste Kruidvat filialen waar ze een groter Essence nail art schap hebben!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Studio Nails; French Nail Tips Remover.”

  1. Ik heb het duurdere potje hiervan! Die van Kruidvat roze voor €4,99! Ik kan niet meer zonder!

  2. Ik heb hem ook en ik heb de nagellakremover eruit gedaan en nagellakremover zonder aceton ingedaan en dat werkt nog steeds!

  3. ik wil hem heel graag gaan proberen, maar waar ik woon heb je geen kruidvat met een extra nail art.. ik hou het dus nog even bij aluminium folie bij het afhalen van glitters op m'n nagels
    xjenni:)

  4. Okay, dit is duidelijk een geschenk uit de hemel inderdaad. Ik vlieg deze week (als ik hopelijk tijd heb) meteen de stad in. Dit MOET ik natuurlijk hebben, haha.

  5. Lijkt me een fijn product als ik het zo lees =) Dat moet ik toch zeker wel een keer gaan kopen!

  6. bij mij nagels ook uitgedroogd en behalve duim..ik doe twee vingers in want de gat is te groot voor mijn vingers :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//