Essence Pure Skin Anti Spot Toner & Powder.

Ik was lange tijd op zoek naar een fijne maar betaalbare toner en vond toen deze bij Kruidvat voor zo’n €2,30.
De tonic is antibacterieel, altijd mooi meegenomen als je het mij vraagt, en helpt tegen puistjes en mee-eters. De tonic maakt de poriën kleiner en matteerd de huid. Je moet schudden voor gebruikt wil je dat het product optimaal zijn werk doet en er zit zo’n 200ml in de fles waar je best lang mee doet.
Ik vind zelf dat de tonic al zijn beloftes waar maakt, alleen kan ik niet een echte mening vormen over het puistjes en mee-eter gedeelte aangezien ik al voor een groot deel over die problemen heen gegroeit ben. Wel merk ik dat m’n huid minder glimt gedurende de dag als ik ’s ochtends deze tonic gebruikt heb. Ook voelt mijn huid na gebruik goed schoon en heeft de tonic een lekkere frisse geur.
Zeker een aanrader, ook voor de jongere huid!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Essence Pure Skin Anti Spot Toner & Powder.”

  1. Fijn spul vind ik het altijd.
    Ik ga er vast ook nog iets over schrijven. :)

  2. Ik gebruik echt al heel lang die van de Hema. Wil wel graag een nieuwe kopen, maar wil die van de Hema eerst opmaken. En die heb ik echt al superlang! Echt al een jaar ofzo :P

  3. ik gebruik deze toner van essence ook en hij is echt goed!! ruikt zo verfrissend. :p

  4. ik gebruikt hem ook en ik vind hem wel lekker fris maar ik krijg er een hele droge huid van. wat ik van mezelf al heb. maar door deze tonic droogt het mee uit en dat zie je dan ook duidelijk. Ik denk dat ik dan maar de gezichtstonic van Nivea uitprobeer. Maar wel een leuke en goede review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//