Essence NailArt Special Topper 03 Hello Holo.

Al eerder hebben jullie het korte filmpje over deze super pretty nagellak topper kunnen zien en dan nu het review over de lak zelf.

(het was echt ontzettend lastig om de werkelijke holografische kleuren op foto te krijgen >.<)
De verpakking vind ik okay, handig in gebruik en herkenbaar voor Essence producten. Het kwastje lakt fijn maar de lak zelf is niet super egaal. Ook in het filmpje had ik ongeveer 3 a 4 lagen lak aangebracht om echt overal een dekkende hoeveelheid glitter te krijgen. Daarnaast had ik ook een basiskleur aangebracht omdat je anders wel je eigen nagelkleur er doorheen blijft zien. Het lakje Lavenderlicious van de Enter Wonderland LE van Catrice is een aanrader als basiskleur *deze had ik zelf ook aangebracht onder de glitterlak*.
En nu, de glitter…… OMG die is echt stunning als je deze goed egaal heb aangebracht. Vooral in het zonlicht is het holografische erg goed te zien en lijkt het wel of je diamantjes op je nagels hebt. Deze lak is echt een instant alltime favourite voor mij! 
De glitter er weer afhalen is een ander verhaal, zoals bij de meeste glitterlakjes is dit een hel maar als je je nagels lang in een watje met nagellakremover drenkt voor een minuutje of 10 gaat het er prima af.
Al met al, echt 1 van mijn favoriete lakjes die voor maar €1,79 te koop is bij de meeste Kruidvat filialen.
*nogmaals het filmpje*

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Essence NailArt Special Topper 03 Hello Holo.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//