Essence My Skin Mattifying Cream.


Een tijdje geleden kwam ik deze dagcreme tegen in de Kruidvat voor maar €1,99. Echt een koopje dus en twijfelde totaal niet om deze mee te nemen en eens uit te testen. En het is maar goed dat ik dat gedaan heb, want tot nu toe is dit 1 van mijn favoriete dagcremes ooit!


De creme zit in een nette verpakking, een doosje met daarin een potje. Voordat je het product kan gebruiken zit er ook nog een velletje over gelijmd zodat de creme echt vers is en blijft todat je deze gebruikt.


Je hebt niet veel nodig per keer, een klein dotje in de grootte van een erwt is genoeg voor mijn hele gezicht. De creme zelf is namelijk aardig dus en smeert dus erg snel uit. Ook trek deze snel in wat voor mij als student zijnde erg mooi is meegenomen als je haast hebt in de ochtend.


De creme is lichtroze van kleur en ruikt super zoet en fris. Er zit namelijk lychy en blauwe druif in die voor de kleur en geur zorgen.  De creme beloofd om de huid te matteren en dat de huid na gebruik zacht aanvoelt. 
Naar mijn mening maakt de creme zijn beloftes ook echt helemaal waar. Ik heb ongeveer 3/4e deel van de dag ook echt een matte huid en voelt deze lekker zacht aan.
In elk potje zit 50ml en gaat zo’n 6 maanden lang mee. Al met al een fijne dagcreme voor de gewone tot gecombineerde huid.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence My Skin Mattifying Cream.”

  1. klinkt goed, ben heel benieuwd… ik heb er nog niets van gekocht, maar ik hoor zoveel goede verhalen dat daar maar eens verandering in moet gaan komen :)
    x

  2. Wat een goede tip zeg! Zelf gebruik ik al een tijdje een creme van Mildeen waar ik ook echt tevreden over ben. Maar ik ga denk ik deze (alleen al om het geurtje dat je beschrijft ;P) ook maar eens proberen.

  3. Bedankt voor de tip! Zelf gebruik ik al een tijdje de matterende creme van Mildeen (Aldi) Ik ben daar ook erg tevreden over, maar zou toch overwegen om ook deze van Essence te kopen (alleen al voor het geurtje dat je beschrijft.

  4. Ik heb het lichtroze potje, en vind hem super fijn en wil graag de andere proberen ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//