Essence Mosaic Compact Powder; 01 Sunkissed Beauty.

1 van mijn Essence compact powders die ik vooral veel in de zomer gebruik is deze mosaic poeder. Natuurlijk is deze ook in de winter te gebruiken om bijvoorbeeld te shapen, maar ik zou hem niet over je hele gezicht gebruiken als je zelf ook wat bleker bent in de winter. 
De poeder bevat 5 kleur segmenten die je apart maar ook gemengd kunt aanbrengen. Ik raad aan om hem als shaper of brozer gemengd te gebruiken en bijvoorbeeld de lichtste kleur als highlighter te gebruiken. 
In de poeder zelf zitten mooie brons/koperkleurige glittertjes die niet al te chunky zijn maar die voor sommige gelegenheden misschien iets te veel van het goede kunnen zijn. Wel zijn de kleuren goed gepigmenteerd.
Over het algemeen ben ik best tevreden over deze compact powder. Hij kostte me rond de €3,00, wat eigenlijk geen geld is voor zo’n goed gepigmenteerde compact powder en is te koop bij de meeste Kruidvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Essence Mosaic Compact Powder; 01 Sunkissed Beauty.”

  1. Gebruik ook nooit een bronzer eigenlijk maar ga komende zomer weer op zoek naar 1. Dit is misschien wel een goede optie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//