Essence mono eyeshadow: 02 Dance All Night.

Weer een oogschaduw van Essence die me zeker niet tegenviel. Deze kleur is erg mooi als highlighter maar zeker ook als gewone basis oogschaduw (sparkling effect). Het geeft een redelijk goed gepigmenteerde witte creamy kleur af die zeker erg mooi is met een goede oogschaduw basis onder.
Op de bovenkant zit wel wat grove spray-on glitter maar dezelfde glittertjes zitten ook in de schaduw zelf, alleen iets minder grof. De verpakking zelf vind ik wel handig en simpel maar wel erg herkenbaar voor Essence oogschaduws. Ook kun je makkelijk de pan uit de verpakking halen en apart in een palette steken.
Het enige minpuntje wat ik heb kunnen vinden aan deze oogschaduw is dat hij redelijk zacht is en wat snel kan kruimelen/brokkelen. Dus: Handle with care!
Mono oogschaduws van Essence kosten rond de €1,50 tot €2,00 en zijn te koop bij de meeste Kruidvat filialen. Echt geen geld dus!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Essence mono eyeshadow: 02 Dance All Night.”

  1. Ziet er echt wel goed uit. Vind essence altijd wel fijn maar met opdoen komt altijd veel terecht op mijn wangen. Kleur vind ik wel echt heel erg mooi ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//