Essence lipstick 01 Frosted.

Een van mijn favoriete budget lipsticks in mijn stash is zeker weten deze lipstick van Essence; 01 Frosted. Ten eerste ben ik sowieso helemaal weg van hele lichte roze kleuren lipstick, een beetje de lady gaga kleuren van de lipglasses en lipsticks van mac, maar er zitten verder nog een hoop andere voordelen aan deze budget lipstick!

De verpakking is simpel maar classy. Een simpele zilverkleurige huls met een dop die aan de bovenkant doorzichtig is zodat je de kleur kunt zien zonder eerst naar het nummer en de naam van de lipstick te kijken.
 op mijn hand zie je hem niet erg goed omdat ik zelf ook best bleek ben ^^’
De lipstick zelf is aardig creamy en heeft een super zoete snoepachtige geur, waar ik persoonlijk altijd vrolijk van wordt. Doordat de lipstick best creamy is gaat hij er wel redelijk snel van af als je wat eet of drinkt maar ik vind het geen straf om deze een keer opnieuw te moeten aanbrengen tijdens een avondje uit. En ook nu het weer een stuk kouder is buiten, is deze lipstick erg fijn omdat deze wat vettig is en je lippen dus beschermt tegen de kou. 
 De lipstick heeft mij toen ik hem kocht maar €1,00 gekost omdat er 50% korting af ging. Dit was dus zeker een koopje gezien de prijs en hoe blij ik er mee ben.
Al met al zeker een fijne lipstick en handig om altijd in je tas te hebben zitten. Ik weet niet of deze lipstick nu nog te krijgen is *volgens mij had ik hem met 50% korting omdat deze uit het assortiment ging* maar zonder korting kost deze lipstick dus rond de €2,00 en is te koop bij de meeste Kruitvat filialen.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence lipstick 01 Frosted.”

  1. Ik vind het erg leuk bij jou staan, maar ik denk dat ie iets te licht is voor mij :)

  2. Ik zocht al een tijdje een lief, licht kleurtje voor een leuk prijsje, bedankt! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//