Essence Lipliners Part 3: #01, #03, #04.

Al eerder hebben jullie part 1 en 2 over 6 andere lipliners kunnen zien en lezen en vandaag is het de beurt aan de laatste 3 die ik in mijn stash heb.

Zoals jullie wel al weten ben ik super enthousiast over deze super budgetproof lipliners die maar €0,99 per stuk kosten en zal ik dit zeker nog lange tijd blijven. De potloodjes zelf zijn erg zacht en fijn in gebruik en drogen die lippen niet al te veel uit. Wel moet je oppassen de potloodjes niet in de zon of op andere plaatsten te laten liggen, dan smelten ze en is het zonde van het product wat je uiteindelijk gesmolten weg moet gooien.

#01 Soft rose is echt een van mijn favoriete liners. De kleur is echt een mooie natuurlijk roze tint, vooral voor mij persoonlijk want deze kleur komt erg dicht in de buurt van mijn natuurlijke lip kleur.
#03 Hot chocolade lijkt qua potloodje wat op Soft rose maar is op je lippen veel donkerder en bevat veel  meer bruine pigmenten. Ook deze staat erg natuurlijk en goed bij zowat elke huidskleur (behalve bij erg lichte dames is het een tricky kleurtje omdat het je nog lichter kan laten lijken) en kan een simpele look net dat beetje extra’s geven.
#04 Honey bun is zoals de naam al laat lijken, een mooie honing achtige bruine tint. Deze lijkt net iets roder te zijn qua pigment dan Hot chocolate maar deze tint is iets makkelijker te dragen voor de lichtere dames onder ons, ook al is het alsnog een beetje opletten of je er niet meteen als een spookje uit komt te zien.
Alle drie de potloodjes zijn echt perfect te dragen in de herfst en winter en kunnen dames met bepaalde huidskleuren een mooie volle en romatische look geven maar aan de andere kant kan het je ook heel erg wit maken als de tint net iets te donker is. Afgezien van dat vind ik ze echt perfect en ben ik blij dat ik ze voor die lage prijs heb kunnen scoren!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence Lipliners Part 3: #01, #03, #04.”

  1. Vooral de eerste en de laatste vind ik zelf erg mooi :D De middelste lijkt me idd beter geschikt voor meiden met een donkerdere huidskleur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//