Essence Lipliners Part 2: #07, #08, #09.

Al eerder hebben jullie part 1 kunnen lezen en bekijken waarin ik 3 andere lipliners heb gereviewed. Vandaag is het tijd voor nog 3 andere en later komt er ook nog een part 3 waarin ik de laatste 3 review en swatch. De volgorde van de liners is wel wat door elkaar gegooit aangezien ik de in totaal 9 liners op verschillende dagen gekocht heb. Dit maakt verder natuurlijk geen verschil in mijn mening over deze liners.

  
Alle liners kosten, schik niet, maar €0,99 per stuk wat ze dus echt ontzettend budgetproof maakt. Ze zijn zo’n 36 maanden goed houdbaar en per potloodje heb je ongeveer 1 gram product. Dit lijkt misschien erg weinig maar geloof me, het is meer dan genoeg! Ook zijn deze potloodjes erg zacht in gebruik en moet je echt oppassen ze niet in de zon of op andere warme plaatsen te laten liggen. Ze smelten namelijk erg snel en dat zou zonde zijn van het verloren product.

#07 Cute pink is zoals de naam al zegt echt een schattige roze tint die eigenlijk voor elke gelegenheid en in elk seizoen makkelijk gedragen kan worden.
#08 Red blush verklapt met zijn naam ook al een hoop over de kleur zelf. Een mooie klassieke rode tint die erg mooi staat bij lichte en donkere huidskleuren.
#09 Nude coral is toch wel mijn favoriet van deze drie (ook al was het moeilijk kiezen tussen cute pink en nude coral welke nu echt mijn all time fave was!). Dit potloodje heeft een ietwat lichte koraal kleur die vooral in de herfst en lente erg mooi te dragen is en eigenlijk bij elke huidskleur wel mooi staat.
Afgezien van het feit dat ik er persoonlijk geen minpunten of andere negatieve dingen aan kan vinden raad ik iedereen deze lipliners wel aan. Zeker als je wat minder te besteden hebt zijn deze perfect om aan je (beginnende) stash toe te voegen!
x femketje

PS: Vergeet je niet mee te doen aan de femketje’s blog 1 jarige bestaans winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Lipliners Part 2: #07, #08, #09.”

 1. Het zijn best mooie lippotloodjes zeg! Misschien moet ik binnenkort toch maar eens gaan kijken bij de producten van Essence die ik tot nu toe nooit goed heb gevonden.

 2. Wow, wat een budget pareltje! Ik zou echt niet kunnen kiezen en ze gewoon alledrie meenemen, zeker voor die prijs.

 3. Ik heb sinds kort ook een paar lipliners van Essence, ze zijn zo fijn om te gebruiken! ^.^

 4. Ik vind het er echt héél mooi uit zien, gebruik jij dit ook gewoon zonder lipstick? :)

 5. Mooie kleuren, zelf gebruik ik het niet al te vaak, maar het staat wel altijd heel erg elegant vind ik als je het draagt bij een lipstick

 6. Hele mooie kleuren!
  vooral de laatste vind ik helemaal top.
  Ik doe al mee aan je winactie :D
  xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//