Essence Lipliners Part 1: #02, #05, #06.

Alweer een hele tijd geleden had ik 6 Essence lipliners gekocht en heb deze de afgelopen tijd ook erg goed uitgetest, geswatched en geprobeerd op alles en iedereen. (nouja niet iedereen, manlief vond het niet zo’n leuk idee om ze op hem uit te proberen ^^’)

Als eerste zijn alle potloodjes erg budget, ze hebben me maar €0,99 per stuk gekost. Ze bevatten 1 gram product (wat weinig lijkt maar serieus, je doet er forever mee!) en zijn zo’n 36 maanden goed houdbaar mits je ze goed schoon houd. De potloodjes zijn erg zacht in gebruik wat als nadeel heeft dat ze snel smelten als het wat warmer weer is buiten. Hou ze dus uit de warmte want ze smelten echt als sneeuw voor de zon!

#02 Pink Brown is een mooie zachte bruinroze tint die naar mijn mening net iets meer bruin dan roze bevat en daarom als snel wat te donker kan zijn voor dames met een erg lichte huidskleur. Afgezien van dat is het wel een erg fijn potloodje (allemaal eigenlijk wel!) die zacht en creamy aanbrengt een een goede pigmentatie heeft.
#05 Soft Berry is een mooie paarsbruine tint die erg mooi te combineren is met plumkleurige lipsticks zoals Medussa van NYX. Ook dit potloodje is erg zacht, creamy en heeft een erg goede pigmentatie. Wel merk ik dat deze de lippen na verloop van tijd ietsjes uitdroogt maar dit is op te lossen door je lippen van te voren goed te hydrateren met een vette labello of andere lipbalm.
#06 Satin Mauve lijkt een beetje op #05 Soft Berry maar heeft een iets lichtere tint waardoor deze iets makkelijker te dragen is naar bijvoorbeeld school of werk. En net als de andere potloodjes is deze lekker zacht en creamy en goed gepigmenteerd!
Al met al, fijne en erg budgetproof lippotloodjes deze van Essence. Part 2 waarin ik de andere 3 potloodjes ga bespreken komt er asap aan!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Lipliners Part 1: #02, #05, #06.”

  1. Ze zien er goed uit. Lipliners, die heb ik vroeger eens een paar keer gebruikt, maar daarna nooit meer. Ik ben niet echt van de lipliners, maar ik vind het bij een ander vaak juist wel mooi.

  2. Mooie kleurtjes, vooral die laatste vind ik mooi. Toch gebruik ik eerlijk gezegd eigenlijk nooit lipliner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//