Essence Lash & Brow gel mascara.

Of je het nu als transparante mascara gebruikt of om je wenkbrauwen te stylen en te pimpen, het maakt niet uit, deze β€œmascara” is voor allebei.

Zelf heeft het voor mij met mijn semi blonde wimpers geen zin om een transparante mascara te gebruiken want de enige manier om mijn wimpers beter zichtbaar te krijgen is door ze zwart, blauw of te maken. Voor mijn lichte wenkbrauwen daarentegen, werkt deze wenkbrauw gel verrassend goed.

wenkbrauw met gel.
wenkbrauw zonder gel.

Eerste gebruikte ik dit vooral voor en tijdens shoots maar de laatste tijd gebruik ik dit product ook door de weeks als ik eens een keer mijn bril niet wil dragen of gewoon mijn wenkbrauwen iets duidelijker wil maken.

Het uiterlijk van de mascara/gel ziet er simpel en transparant uit met wat leuke blauwe accenten in het design.

De gel heeft een aparte maar niet storende geur en het rechte borsteltje voelt zacht aan wat fijn is bij het aanbrengen van de gel in je wenkbrauwen. Ook is de gel niet al te waterig en niet al te dik zodat deze makkelijk aanbrengt en geen klontjes *of iets dergelijks* achterlaat.

De prijs van deze mascara/gel is budgetproof; namelijk nog geen €2,00! Zeker het geld waard om aan te schaffen zou ik zeggen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Essence Lash & Brow gel mascara.”

  1. Ik heb deze ook! Ik vind het best fijn.
    Ik dacht eerst dat de eerste foto zonder en de tweede met gel was, en vond dat zo raar ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//