Essence Duo Eyeshadow: 11 very flirty.

1 van mijn favoriete duo oogschaduws van Essence is deze met een mooie witte/crème en licht blauwe kleur. Ook deze viel niet tegen ondanks dat niet alles van Essence even goed gepigmenteerd is.
Vooral de witte kleur is goed gepigmenteerd en je hebt niet veel nodig om een mooie egale kleur op te brengen. De oogschaduw is een beetje metallic achtig met een hele fijne shimmer die niet extreem opvalt. 
Hetzelfde geld voor de blauwe kleur, alleen is deze ietsjes minder gepigmenteerd maar wel een stuk feller van kleur en brengt wel even egaal aan vergeleken bij de witte kleur. De geur van de oogschaduw is normaal, een typisch oogschaduw-geurtje die niet storend is.
Het design is simpel maar herkenbaar en de oogschaduw zelf heeft weer het bubbly-effect zoals de meeste duo’s uit deze lijn hebben.
Een erg goede deal als je het mij vraagt. Voor nog geen €2,00 had ik hem in huis.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Essence Duo Eyeshadow: 11 very flirty.”

  1. Mooie kleuren! Al ben ik zelf niet zo van blauwe oogschaduw, het kan wel mooi staan.

  2. Als ik een verzoekje mag plaatsen: Zou je volgende keer ook op je hand willen swatchen? Zag bij een review van Mascha dat een oogschaduw super gepigmenteerd op haar vingers swatchte maar eigenlijk helemaal niet op haar hand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//