Essence Colour & Go lakjes #27 + #41.

Twee van mijn favoriete girly lakjes zijn deze twee Colour & Go lakjes van Essence. Het leuke aan deze lakjes is natuurlijk de prijs van maar €1,29 per stuk maar ook de hoeveelheid lak. Met maar 5ml hoef je niet bang te zijn veel product weg te gooien als je het potje niet helemaal leeg krijgt voordat deze helemaal dik en stroperig is geworden.

#27 No More Drama had ik laatst in een winactie gewonnen en is een mooi creamy lila achtig lakje die fijn lakt en perfect is voor nail art (denk aan achtergrond kleuren of details in bloemetjes bijvoorbeeld). Het lakje dekt in ongeveer 2/3 laagjes.

#41 Very Berry is een lakje waar ik al veel andere beautybloggers over heb gehoord en we zijn er bijna allemaal weg van. Very Berry is een mooie roze/paarse lak die zijn naam zeker wel eer aan doet. Het lakje heeft een mooie creamy finish en dekt aardig goed. Met twee laagjes zit je goed.

Beide lakjes zijn geloof ik nog wel te krijgen, zijn ze niet meer in het vaste assortiment dan zijn ze vast nog wel te vinden in de uitverkoopbakken!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Colour & Go lakjes #27 + #41.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//